AcasăSPORTNoua sefa a Rapidului vinde tot: echipamentul de joc, mingile si plasele...

Noua sefa a Rapidului vinde tot: echipamentul de joc, mingile si plasele portilor

Pe nume Cristina Andronache, administratorul judiciar stabilit de Tribunalul Bucuresti sa se ocupe de „insolventa” FC Rapid, are reputatia unui „manager” care nu face compromisuri.

Rapidul va fi condus de o femeie si nu este vorba despre Alexandra Copos

Cabinetul Individual de Insolventa „Cristina Andronache” are adresa la parterul unui bloc din Sectorul 1 al Capitalei. De acolo se va coordona intreaga activitate a clubului Rapid Bucuresti si se vor lua decizii inclusiv legate de transferurile jucatorilor. Renumele Cristinei Andronache, un avocat care nu face compromisuri, ii da fiori patronului George Copos.

La unul dintre ultimele cazuri de insolventa rezolvate (cel al societatii Romprax Prod SRL, din Sacele, judetul Brasov), Andronache a scos la vanzare tot ce a gasit prin firma, de la ace cu gamalie, creioane si pixuri pana la genti de voiaj, ghilotine, plastelina, globuri pentru pomul de Craciun si chiar mingi de fotbal. Nu este exclus ca noua sefa din Giulesti sa procedeze la fel si in cazul Rapidului. Echipamentele jucatorilor, mingile, pastilele de efort, chiar si plasele portilor de la terenurile de antrenament din Straulesti (baza ProRapid) sau creta cu care antrenorul Marian Rada scrie pe tabla tactica de joc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.172 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger