AcasăSPORTNoua fotbalisti de la Otelul Galati, peste 20 de ore intr-un tren...

Noua fotbalisti de la Otelul Galati, peste 20 de ore intr-un tren inzapezit

Jucatorii Otelului Galati urmau sa ajunga in Bucuresti, de unde ieri dimineata ar fi trebuit sa plece in cel de-al doilea cantonament al iernii, din Antalya.

Sergiu Costin, inghetat in gara

Capitanul Sergiu Costin a povestit, ieri dimineata, calvarul indurat de fotbalistii campioanei in incercarea lor de-a ajunge de la Galati la Bucuresti: „Suntem prinsi de luni seara, de la 18.00, intre niste troiene de zapada. Avem in fata garniturii noastre un tren care trebuia sa deszapezeasca linia, dar a ramas si el intepenit.

Viscol puternic si ninsoare abundenta in garile din estul tarii

Din fericire, in tren este caldura, avem prize pentru incarcatoarele de la telefoanele mobile, dar ne rugam sa nu cada liniile electrice, atunci va fi cu adevarat tragic. Pana acum nu ne-a adus nimeni mancare, aici e un viscol cumplit, in viata mea nu am mai vazut asa ceva. Este o situatie incredibila, repet! Ca sa nu inghete pe linie, trenul merge 50 de metri in fata si apoi alti 50 de metri in spate”. Cei noua jucatori blocati in zona localitatii buzoiene C.A Rosetti sunt Alejandro Viglianti, Cristian Sarghi, Silviu Ilie, Samuel Cojoc, Valentin Munteanu, Cristian Branet, Cornel Rapa, Ionut Neagu si Sergiu Costin. Impreuna cu ei se mai afla medicul echipei, magazinerul si doi masori.

Dorinel n-a schimbat programul

Antrenorul campioanei Otelul n-a vrut sa ia in calcul amanarea cu o zi a plecarii spre Turcia, astfel ca, ieri dimineata, delegatia galateana a zburat de pe Aeroportul „Aurel Vlaicu” cu destinatia Antalya fara jucatorii inzapeziti. Acestia urmeaza sa faca jonctiunea cu restul lotului cel mai probabil astazi.

Nici tancul pe senile n-a putut razbate

Prefectul judetului Buzau, Paul Beganu, a declarat ca nici macar cu senila de tanc nu se pot escalada troienile de zapada: „Zona C.A. Rosetti este complet izolata. Zapada este atat de mare incat nici macar cu senilatele armatei nu putem patrunde. Sunt cam 1.000 de oameni in acel tren si doar pe calea ferata se incearca sa se ajunga cu o freza. Din discutiile cu cei de la CFR, singura varianta pare a fi intoarcerea trenului la Faurei si sa ajunga in Buzau pe ruta Tecuci – Marasesti. Cert e ca de inaintat spre Buzau nu se poate!”.

Conform informatiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Buzau, in zona s-au format valuri de zapada care ajung chiar si la sase metri inaltime!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
520 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger