AcasăRecomandariNoua atractie din Bucuresti: Cascada Arena Nationala!

Noua atractie din Bucuresti: Cascada Arena Nationala!

Momente incredibile petrecute duminica seara, pe Arena Nationala, la meciul Steaua – FC Voluntari, un derby al Ilfovului de cand trupa lui Gigi Becali s-a mutat in afara Capitalei.

Pare greu de crezut, dar multe portiuni din stadionul construit cu 234 de milioane de euro (!) s-au inundat dupa o ploaie torentiala care n-a durat mai mult de 10 minute. A fost, insa, suficient pentru ca treptele de la inelele superioare sa arate ca niste cascade, asta in timp ce la masa presei ziaristii isi faceau selfie-uri cu noua atractie turistica a Bucurestiului.
Arena Nationala sau fostul „23 August”, cum inca i se mai zice, este cel mai modern stadion de fotbal din Romania. A costat de doua ori mai mult decat Commerzbank Arena, din Frankfurt, care a fost luata drept model.

La Max Boegl, amnezie totala: „Nu mai tin minte nimic!”

Director general al firmei Max Boegl, cea care a construit Arena Nationala, Romeo Botocan raspunde cu „nu” la toate intrebarile: „Nu stiu ce s-a intamplat acolo de a curs apa asa de tare. Nu mai tin minte nimic”. Despre garantie la lucrarea executata doar acum patru ani, nici vorba: „Stadionul a iesit din garantie. Eu stiu ce s-a intamplat, ce s-a facut, cum a fost facut service-ul? Nu stiu…”.

Dragomir se baga in seama: „Constructorul, la puscarie!”

Fostul presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal vorbeste despre pedepse privative de libertate ce ar trebui aplicate vinovatilor. Cine sunt acestia? In niciun caz Sorin Oprescu, din contra, primarului arestat al Capitalei „ar trebui sa-i multumim pentru ca avem acest stadion. Constructorul ar trebui sa se duca la puscarie! A furat si fereasca Dumnezeu sa fie un incendiu la subsol, ca mor oameni! Este singurul stadion din lume care nu are scari de la parcare spre nivelele superioare, mori cu zile acolo! Acest stadion e o nenorocire, arhitectul ar trebui arestat pe loc. Nu primarii sunt vinovati, au oameni specializati care trebuie trasi la raspundere”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
755 afisari
Zenville

Ultimele știri

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...

Din aliaţi, duşmani? Nicolae Ciucă a anunţat ce s-ar putea întâmpla între el şi Marcel Ciolacu la alegerile prezidenţiale 2024

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, susține că trebuie găsită cea mai bună soluție pentru problemele actuale din România.Asta ar însemna, conform liderului liberal, inclusiv o...
proger