AcasăSPORTNottingham Forest, cumparat de arabi

Nottingham Forest, cumparat de arabi

(foto: nottinghamforest.co.uk)

Doi oameni de afaceri din Kuwait au cumparat clubul englez de fotbal Nottingham Forest, ce activeaza in liga secunda.Clubul, infiintat in 1865 detine doua Cupe ale Campionilor Europeni, in 1979 si 1980.

(foto: nottinghamforest.co.uk)

Fratii Fawaz, Abdulaiz si Omar al-Hassawi, oameni de afaceri din Kuwait, membri ai unei dintre cele mai bogate familii din tara araba, vor fi, incepand de miercuri, noii proprietari ai clubul englez de liga secunda, Nottingham Forest.

Anuntul a fost facut oficial chiar de catre membrii familiei, care au postat pe contul personal de Twitter un anunt in acest sens.

„Pot anunta oficial ca achizitionarea clubului Nottingham Forest s-a rezolvat”, a scris Fawaz al-Hassawi pe Twitter, conform telegraph.co.uk.

Acestia negociau de mai multa vreme preluarea clubului fondat in 1865, castigator a doua Cupe ale Campionilor Europeni, in 1979 si 1980, de la fostii proprietari care se confruntau cu grave probleme finaciare.

Fratii Al-Hassabi au incrcat la inceputul acestui an cumpararea unui alt club englez de referinta in Marea Britanie, Leeds United insa negocierile au esuat.

author avatar
Ionut Zgimbau
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger