AcasăSPORTNottingham Arab Forest

Nottingham Arab Forest

„Padurarii” se vor pregati de acum pe ritmuri arabesti

Celebrul club britanic Nottingham Forest, fondat in 1865, are incepand de ieri noi proprietari. Este vorba despre fratii Fawaz, Abdulaiz si Omar Al-Hassawi, miliardari kuweitieni. Familia Al Hassawi detine o avere estimata la peste 323 miliarde dolari.

„Padurarii” se vor pregati de acum pe ritmuri arabesti

Cea mai bogata familie din Kuweit a platit 39 de milioane de euro pentru a cumpara unul dintre cele mai vechi cluburi englezesti.

Fawaz Al-Hassawi mai are in portofoliu echipa kuweitiana Al Qadsia

Omar Al-Hassawi a anuntat pe o retea de socializare ca a finalizat afacerea privind preluarea gruparii de pe „City Ground”, iar din acest sezon “padurarii” vor juca sub drapel kuweitian. De doua ori castigatoare a Cupei Campionilor Europeni, in 1979 si 1980, Nottingham Forest a traversat in ultimii ani o perioada extrem de dificila din punct de vedere financiar, dar si sportiv. Momentan, Forest se afla in liga a doua engleza. Sezonul trecut, echipa antrenata de Steve Cotterill a terminat pe locul 19 din 24 de echipe. Notthingham Forest a evoluat ultima data in Premier League in stagiunea 1998-99, incheind pe ultimul loc.

author avatar
Sebastian Stan
102 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger