AcasăSPORTNominalizata la premiile de Excelenta in Sport

Nominalizata la premiile de Excelenta in Sport

Simona Halep este, probabil, cel mai cunoscut sportiv roman al momentului, fapt dovedit si de ultima nominalizare primita.

Halep ramane o campioana chiar si in pofida rezultatelor slabe inregistrate la ultimele turnee

Americanii de la ESPN sunt pregatiti sa-i ofere jucatoarei de tenis (locul 3 in ierarhia WTA) premiul de Excelenta in Performanta Sportiva pentru anul 2014! Evenimentul va avea loc pe 15 iulie, iar castigatorii premiilor vor fi alesi pe baza voturilor primite de la fani si de la diversi specialisti in sport. Romanca Simona Halep a fost nominalizata la categoria „cea mai buna jucatoare de tenis” pe anul 2014. Americanii n-au uitat rezultatele inregistrate de ea anul trecut, printre care finala la Roland Garros si semifinala la Wimbledon. Halep va concura pentru acest premiu cu Maria Sarapova, Serena Williams si Petra Kvitova.
Altfel, Simona Halep s-a declarat increzatoare ca poate juca un tenis bun la turneul de la Wimbledon, care incepe astazi. „Nu am avut un sezon bun pe zgura in acest an. Am fost dezamagita cand am pierdut la Roland Garros. Poate ca eram obosita psihic si de aceea am avut de pierdut. Nu am jucat tenis timp de cinci zile, ceea ce a fost foarte bine. M-am relaxat si mi-am spus ca trebuie sa muncesc mai mult in fiecare zi. Si exact asta am facut, iar acum sunt increzatoare ca pot juca din nou un tenis bun”, a spus Halep inainte de meciul cu Jana Cepelova (locul 106 WTA), in primul tur la Wimbledon.

Serena s-a „antrenat” cu Taylor Swift

Complet detasata de miza turneului de la Wimbledon, americanca Serena Williams, numarul 1 mondial, a facut show sambata seara, la Londra. Ea a urcat pe scena alaturi de Taylor Swift la un concert sustinut de compatrioata sa in capitala Angliei. Serena Williams a urcat pe scena alaturi de starletele Kendall Jenner, Cara Delevingne, Martha Hunt, Karlie Kloss si Gigi Hadid in timpul melodiei „Style”. La eveniment a participat si Caroline Wozniacki, cea mai buna prietena a Serenei Williams.

 

author avatar
National
125 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger