AcasăSPORTNominalizat la titlul de boxerului anului, Froch anunta: "Bute trebuie sa mai...

Nominalizat la titlul de boxerului anului, Froch anunta: „Bute trebuie sa mai astepte, urmatorul meci al meu va fi cu Kessler”

Britanicul Carl Froch, boxerul care l-a deposedat pe Lucian Bute de titlul de campion mondial la categoria supermijlocie, in versiunea IBF, in luna mai a acestui an, a fost nominalizat de boxingscene.com la categoria „cel mai bun boxer al anului”.

Chiar daca nu a castigat trofeul, revendicat in cele din urma de filipinezul Nonito Donaire, Froch a impresionat in 2012, englezul redevenind campion mondial.

Intr-un interviu acordat Skysports, Froch a precizat ca, desi are semnat un acord cu Lucian Bute, urmatorul sau adversar va fi danezul Mikkel Kessler.

Britanicul vrea sa-si ia revansa pentru o infrangere suferita in 2010 si sustine ca Eddie Hearn, managerul sau, si Kalle Sauerland, reprezentantul lui Kessler, sunt foarte aproape sa bata palma pentru un meci ce urmeaza avea loc in primavara lui 2013, in Marea Britanie.

Totusi, Froch este constient ca intalnirea nu va avea loc la Nottingham, meciul urmand a se disputa cel mai probabil la Londra sau Manchester, intr-o arena mult mai incapatoare.

„Stiu ca avem semnata o intelegere cu Bute, dar Lucian trebuie sa mai astepte. Urmatorul meu adversar va fi Kessler. Meciul cu Bute va avea loc, dar nu in perioada imediat urmatoare” a precizat Carl Froch.

author avatar
Cristi Ionita
294 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger