AcasăSPORTNole l-a supus pe Rafa

Nole l-a supus pe Rafa

Djokovic a castigat prim-planul in lupta cu Nadal

Novak Djokovic a castigat, in patru seturi, finala cu Rafael Nadal de la US Open si si-a trecut in cont al zecelea trofeu din 2011.

Djokovic a castigat prim-planul in lupta cu Nadal

Parcursul fenomenal al lui Novak Djokovic din 2011 continua si dupa finala de la US Open. Nole s-a impus, cu 6-2, 6-4, 6-7, 6-1, si l-a facut pe Nadal sa recunoasca suprematia sarbului. Ibericul a afirmat, la final, ca “am facut tot ce am putut pentru victorie, dar acest individ (n.r. – Djokovic) a facut lucruri incredibile pe teren”. A fost al zecelea trofeu castigat de Djokovic in acest an si al saselea castigat dupa o finala cu Nadal. Sarbul mai are un singur vis: castigarea Roland Garros.

Sarbatoare cu muzica si capsula

 

Controlata prin computer, capsula simuleaza conditiile de altitudine inalta si de comprimare a muschilor la intervale regulate

Djokovic a sarbatorit victoria de la US Open dansand pe un mixaj realizat de bunul sau prieten Janko Tipsarevic. Nole are 64 de victorii si doua infrangeri in 2011. Un factor important in parcursul sau fabulos il reprezinta capsula de refacere “CVAC Pod”. Aceasta, produsa de o firma din California, il ajuta pe sarb la recuperare, dar si pentru imbunatatirea performantelor sportive. Djokovic a petrecut 20 de minute in capsula si dupa finala cu Nadal.

author avatar
Cristi Ionita
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger