AcasăSPORT"Nokia" falimenteaza baschetul clujean

„Nokia” falimenteaza baschetul clujean

Plecarea sponsorului Nokia creeaza o gaura in bugetul Universitatii

Anuntul retragerii de la Jucu a companiei finlandeze survine la o zi dupa cel al indienilor de la „Arcelor Mittal”, care vor sa nu mai finanteze campioana Otelul Galati.

Plecarea sponsorului Nokia creeaza o gaura in bugetul Universitatii

Inchiderea fabricii „Nokia” de la Jucu, informatie lansata pe piata ieri, afecteaza si sportul clujean, campioana tarii la baschet masculin, „U” Mobitelco, fiind sponsorizata in cupele europene de gigantul finlandez. „Am ramas uimit cand am aflat vestea, care nu este deloc una buna pentru clujeni si implicit pentru echipa noastra. Se stie ca «U» Mobitelco este sponsorizata de «Nokia» in cupele europene, compania finlandeza fiind un partener important al nostru in ultimii trei ani. Acum o luna am semnat un nou contract pentru cupele europene, care expira la finalul acestui an, iar din luna ianuarie ar fi urmat sa discutam despre prelungirea sa. Ramane de vazut daca «U» va mai juca in cupele europene cu logo-ul «Nokia» pe tricouri”, a declarat presedintele executiv al gruparii ardelene, Mircea Cristescu.

„U” Mobitelco Cluj va debuta luna viitoare in grupele FIBA Eurochallenge, echivalentul in baschet al Europa League.

„Arcelor Mittal” inchide robinetul la Galati

Marius Stan si Dorinel Munteanu nu au argumente pentru pastrarea sponsorului Arcelor Mittal langa echipa

La inceputul acestei saptamani, conducerea companiei „Arcelor Mittal” si-a exprimat public dorinta de a rupe contractul de sponsorizare avut cu Otelul Galati. Indienii nu vor sa mai plateasca an de an cate doua milioane de euro, suma stipulata in contractul de privatizare al fostului combinat „Sidex”. Ultimele rezultate dezamagitoare ale echipei i-a convins pe subordonatii miliardarului Laksmi Mittal ca fotbalul reprezinta o cauza pierduta pe malul Dunarii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
158 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger