AcasăSPORTNoi probleme pentru Mircea Sandu: Cercetat de DNA pentru si spalare de...

Noi probleme pentru Mircea Sandu: Cercetat de DNA pentru si spalare de bani

Mircea Sandu este obisnuit cu vizitele la DNA

A cedat locul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dar nu scapa de problemele cu legea. Mircea Sandu a intrat din nou in atentia procurorilor anticoruptie, intr-un dosar deschis initial pe numele senatorului Nicolae Badalau.

Mircea Sandu este obisnuit cu vizitele la DNA

In acest caz, care la inceput a fost instrumentat de DIICOT, senatorul PSD de Giurgiu a fost urmarit penal pentru spalare de bani, la sesizarea ANI, scrie „ziuanews.ro”. Dosarul a fost redeschis de procurorii DNA, Badalau fiind „cercetat penal pentru prejudicierea statului cu 500.000 de euro, prin neplata TVA la tranzactionarea unui teren de 130 de hectare din judetul Giurgiu”. Din cate se pare, in aceasta tranzactie imobiliara apare si numele lui Mircea Sandu, care a ajutat la vanzarea terenului (contra sumei de 2,9 milioane euro) folosindu-se de o firma off-shore din Cipru.
Nu este prima data cand Sandu ia contact cu procurorii anticoruptie. „Nasul” este anchetat de DNA si in celebrul dosar al dezafilierii clubului Universitatea Craiova, deschis pe numele sau si al fostilor membri din Comitetul Executiv al FRF.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
619 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger