AcasăSPORTNoi probleme pentru clubul giulestean: Hagi vrea falimentul Rapidului

Noi probleme pentru clubul giulestean: Hagi vrea falimentul Rapidului

Gica Hagi, mai preocupat de aspectul financiar decat de latura sportiva

La indemnul „Regelui” Hagi, mai multe grupari din Liga 1 au inaintat o solicitare LPF prin care cer ca FC Rapid Bucuresti sa primeasca o suma mai mica din drepturile tv cuvenite pentru sezonul trecut.

Gica Hagi, mai preocupat de aspectul financiar decat de latura sportiva

Cu toate ca insusi presedintele Dumitru Dragomir a afirmat ca „barajul Rapid – Concordia Chiajna este unul de mentinere si nu de promovare” in Liga 1, cluburile Viitorul Constanta, Ceahlaul Piatra Neamt, Gaz Metan Medias si Universitatea Cluj cer ca giulestenii – invingatorii barajului – sa fie tratati, din punct de vedere financiar, aidoma unor noi-promovati! Conform DigiSport, Memoriul initiat de Gheorghe Hagi a fost semnat si de Gheorghe Stefan, Ioan Horoba si Ioan Marginean, iar in el se mentioneaza ca, in loc de 1,9 milioane euro, FC Rapid merita doar 900.000 de euro, asta desi, in editia trecuta de campionat, „feroviarii” au terminat pe locul 8.

Rapidistii se antreneaza cu sufletul la gura

Seful LPF, Dumitru Dragomir, a anuntat ca Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir, noii patroni din Grant, vor incasa banii din drepturile tv in luna septembrie, abia dupa ce Tribunalul Bucuresti se va pronunta in privinta planului de reorganizare juridica a „SC FC Rapid SA”.

„Nu este logic si nici normal ca Rapidul sa primeasca doua milioane de euro din drepturile TV. Ei ar trebui sa aiba statut de nou-promovata. Nici echipele care au terminat in fata Rapidului sezonul trecut nu sunt de acord cu acest lucru. Oricum, nu eu sunt initiatorul acestui memoriu inaintat la Liga, alte cluburi au avut aceasta initiativa”, a dezvaluit Ioan Horoba, directorul gruparii Gaz Metan Medias.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger