AcasăSPORTNK Varazdin - Dinamo 1-2 Dinamo merge in play-off-ul Europa League

NK Varazdin – Dinamo 1-2 Dinamo merge in play-off-ul Europa League

Dinamo Bucuresti este a patra echipa din Romania calificata in play-off-ul Europa League, dupa ce s-a impus, cu 2-1, in returul cu NK Varazdin din deplasare. La Bucuresti fusese 2-2.

Min. 95 – Este final de meci la Varazdin. Dinamo se impune, cu 2-1, dupa un meci in care formatia noastra a avut destul de multe emotii. In ciuda unei evolutii nu foarte convingatoare, Dinamo obtine o calificare meritata in play-off-ul Europa League.

Min. 92 – Tucudean vede cartonasul galben pentru un fault de maidan, dar extrem de util.

Min. 89 – Marius Niculae este inlocuit cu Tucudean. Sacer a fost inlocuit cu Grgec.

Min. 87 – Balgradean are o preluare kilometrica, Sacer este aproape de interceptie, dar pana la urma croatul faulteaza. Sacer a vazut cartonasul galben.

Min. 84 – Asistam la un final incins de meci. Croatii sunt tot mai nervosi si au avut cateva interventii brutale. Dinamovistii sunt acuzati ca trag de timp.

Min. 80 – Catalin Munteanu centreaza de pe dreapta, Moti pune latul si Krklec respinge in extremis.

Min. 75 – Safaric suteaza extrem de periculos, din lovitura libera de la 18 metri, si mingea ocoleste de putin poarta dinamovista.

Min. 71 – Torje vede cartonasul galben pentru o intrare dura.

Min. 70 – Gluhak suteaza si el periculos, putin peste poarta adversa.

Min. 67 – Torje are o actiune excelenta pe stanga, il deschide impecabil pe Catalin Munteanu, acesta suteaza in forta, din unghi, si Krklec scoate in extremis in corner. Torje a centrat inalt, de pe stanga, Patrascu, aflat singur la a doua bara, a reluat din vole si fundasii gazdelor au respins cu greu de pe linia portii.

Min. 65 – La gazde intra Cerovecki in locul lui Golubar.

Min. 64 – Pierdere grea pentru Dinamo. Alexe acuza o accidentare la inghinali si nu mai poate continua partida. El a fost inlocuit cu Patrascu. In banda stanga va trece Catalin Munteanu.

Min. 58 – Catalin Munteanu suteaza senzational de la 25 de metri si Krklec scoate in extremis.

Min. 58 – Dinamo se lasa dominata in aceste momente si incearca sa dea lovitura pe contraatac.

Min. 52 – Catalin Munteanu vede cartonasul galben pentru o intrare din spate asupra lui Aganovic. Danciulescu a sutat excelent de la 25 de metri si Krklec a retinut cu emotii.

Min. 50 – Glavina ia o actiune pe cont propriu, trece in viteza printre doi adversari si suteaza in forta, executia sa fiind blocata cu un ultim efort de Moti.

Min. 48 – Marius Niculae a vazut cartonasul galben pentru ca a sutat in balon dupa fluierul arbitrului.

Min. 46 – Cum anticipam, Vugrinec nu a mai putut continua partida si a fost inlocuit la pauza cu Trojak.

18.58 – Croatii au avut lovitura de start in repriza a doua.

Min. 45 – Este pauza la Varazdin. Dupa 45 de minute interesante, Dinamo conduce cu 2-1 si in acest moment formatia noastra este calificata. Mai mult, pe finalul reprizei Vugrinec a facut semne ca ar fi accidentat. Ramane de vazut daca cel mai bun jucator al croatilor va fi pe teren si dupa pauza.

Min. 43 – Vugrinec suteaza extraordinar de la 25 de metri, cu pamantul, si Balgradean respinge cu mari emotii. Spiritele se incing. Dinamovistii le reproseaza croatilor ca nu au dat balonul in afara terenului, un dinamovist fiind cazut la pamant.

Min. 40 – Ritmul lent in care se joaca in aceste momente pare sa convina dinamovistilor.

Min. 34 – In ciuda plusului de valoare aratat de jucatorii de la Dinamo, meciul ramane unul deschis. Determinarea croatilor si greselile comise de defensiva dinamovista pun inca sub semnul intrebarii calificarea echipei noastre.

Min. 28 – Golubar a centrat de pe stanga, Scarlatache a dat pe sub minge si reluarea lui Glavina a fost respinsa in extremis de Balgradean.

Min. 27 Varazdin – Dinamo 1-2. Torje a executat excelent o lovitura libera de la 22 de metri, lateral stanga, portarul croatilor a respins, cu mari emotii, in fata si Catalin Munteanu a punctat cu o reluare din cativa metri.

Min. 25 – Conjar vede cartonasul galben pentru un fault comis asupra lui Danciulescu.

Min. 14 Varazdin – Dinamo 1-1. Glavina a sutat din dreapta, Balgradean a respins nu tocmai convingator si Golubar a punctat cu o reluare din apropiere.

Min. 11 – Portarul croatilor degajeaza prost, pana la Torje, mijlocasul lui Dinamo preia si suteaza periculos, dar mingea trece putin peste poarta adversa.

Min. 7 Varazdin – Dinamo 0-1. Torje a centrat de pe dreapta, Marius Niculae a reluat cu capul, portarul croatilor a respins cu mari emotii si Danciulescu a punctat cu un sut in forta de la 13 metri.

Min. 5 – Asistam la un debut echilibrat de meci. Desi este obligata sa marcheze pentru a spera la calificare, Dinamo pregateste atacurile cu calm.

18.57 – Dinamovistii au avut lovitura de start a meciului. Vremea este buna pentru fotbal la Varazdin, terenul se prezinta in conditii bune, iar in tribune sunt circa 4.000 de spectatori.

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Dinamo, incepe cu Balgradean – Rus, Scarlatache, Moti, Zie Diabate – Torje, Kone, Catalin Munteanu, Alexe – Marius Niculae, Danciulescu. Rezerve sunt George Curca, Patrascu, Georgian Paun, Cazacu, Tucudean, Musat, Raphael Stanescu.

Samir Toplak, antrenorul croatilor, raspunde cu Krklec – Tkalcic, Gluhak, Conjar, Simek – Sacer, Aganovic, Glavina, Safaric, Golubar – Vugrinec. Rezerve sunt Mrmic, Antolic, Trojak, Loncar, Grgec, Cerovecki, Kaniski.

Partida va fi arbitrata de o brigada din Slovacia condusa de Jan Valasek.

author avatar
Cristi Ionita
1.113 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger