AcasăSPORT"Nila" s-a suparat ca vacaru pe sat!

„Nila” s-a suparat ca vacaru pe sat!

Mihai Costea, singurul stelist care nu s-a bucurat pentru echipa lui

Atacantul pentru care Gigi Becali a achitat in vara 1,3 milioane de euro a avut inca o reactie greu de inteles la finalul meciului cu AEK Larnaca, partida care a consemnat calificarea Stelei in primavara europeana.

Mihai Costea, singurul stelist care nu s-a bucurat pentru echipa lui

Mierciri, fotbalistul in varsta de 23 de ani a incasat prima lovitura de la Ilie Stan in momentul in care a aflat ca va fi din nou rezerva, asa cum se intamplase si la precedentele doua confruntari, cu Dinamo si CFR Cluj. Olteanul se astepta sa intre titular cu AEK Larnaca, mai ales dupa supergolul cu CFR Cluj, dar antrenorul a preferat tandemul Nikolic – Rusescu. Desi la pauza scorul era 0-0, iar Steaua nu contase aproape deloc in atac, Ilie Stan n-a vrut sa apeleze la Costea cel mic. De altfel, antrenorul Stelei a inceput sa faca schimbarile abia din minutul 64. Au intrat Martinovic, Tatu si Bicfalvi, iar iubitul Crudutei a luat foc. La finalul partidei, cand toata lumea se bucura, Stan s-a apropiat de „Nila” si l-a rugat sa mearga si el spre galerie, pentru a se bucura. Costea a rabufnit si l-a impins pe antrenor, apoi a luat-o spre vestiare. Pe drum, colegii au incercat si ei sa-l intoarca pe fotbalist, dar Costea a parasit suprafata de joc bolborosind si gesticuland a lehamite. Ulterior, in timp ce fotbalistii stelisti au mers cu autocarul in Piata Universitatii, Costea a preferat sa plece acasa.

Nervi pe banda rulanta

Este a treia oara in ultimele trei meciuri ale Stelei cand Mihai Costea reactioneaza in asemenea mod. In Stefan cel Mare, dupa ce a marcat golul de 3-1, olteanul i-a respins pe toti ceilalti colegi de echipa care voiau sa-l felicite pentru reusita. Apoi, dupa marcarea eurogolului cu CFR Cluj, Costea si-a aruncat tricoul in careul ardelean, a injurat si i-a tinut din nou la distanta pe coechipieri.

„E fraier, el crede ca aici e la Craiova!”

Gigi Becali nu stie nici el ce sa mai spuna despre reactiile atacantului cumparat cu 1.3 milioane de euro. „Mihai Costea e un copil rasfatat, trebuie sa avem mare grija de el. Nu s-a bucurat, insa nu asta conteaza. Trebuie sa avem grija mare de el, am incredere in baiatul asta. E fraier, el crede ca aici e la Craiova si ca trebuie sa joace neaparat. Nu, tata, aici e Steaua, stai pe banca!”, a declarat Gigi Becali, dupa ce a auzit de comportamentul inexplicabil al fotbalistului de la finalul jocului cu AEK.

Trasatura de familie

Primul din familia Costea care a vrut sa arate ca merita mai mult a fost fratele lui Mihai, Florin. La partida cu Rapid, „nouarul” Stelei a parasit banca de rezerve in momentul in care a observat ca Ilie Stan a facut ultima schimbare , iar el nu mai are loc.

author avatar
Sebastian Stan
587 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger