AcasăSPORTStelistul Nikolic a "marcat" la sotia lui Ogica

Stelistul Nikolic a „marcat” la sotia lui Ogica

Daca pe teren nu mai gaseste drumul spre poarta adversa, Stefan Nikolic, atacantul Stelei, continua sa inscrie des in afara gazonului.

Zilele trecute, muntenegreanul de 23 de ani a fost surprins de paparazzi cancan facandu-si de cap, intr-un club de noapte, cu Casandra Ogica, viitoarea fosta-doamna Ogica.

Insotit in club de team-managerul Stelei, Marius Ianuli, Nikolic a vrajit-o rapid pe inca sotia lui Stelian Ogica, iar cei doi au petrecut pana dimineata.

Ba, mai mult, conform sursei amintite, Casandra l-a insotit pe Nikolic in apartamentul acestuia, desi muntenegreanul parea destul de afumat.

Nu este prima data cand muntenegreanul vrajeste iubita sau sotia vreunei vedete de la noi, Nikolic iubindu-se spre sfarsitul anului trecut cu Anda Adam, tocmai in perioada in care cantareata isi pregatea despartirea de Victor Slav.

Stelian Ogica, „spaima Loteriei Romane”, s-a amuzat copios pe seama relatiei dintre Nikolic si Casandra, insinuand ca fotbalistul ar fi platit scump pentru a avea bucurii la sotia sa.

author avatar
Cristi Ionita
1.116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger