AcasăSPORTNiculescu si Bogdan au parasit Roland Garros inca din primul tur

Niculescu si Bogdan au parasit Roland Garros inca din primul tur

Ghinion in runda 1! Atat Monica Niculescu, cat si Ana Bogdan au pierdut, din pacate, inca din primul meci sansa de a-si trece in palmares rezultate cat mai bune la actuala editie a Marelui Slem de la Paris.

Monica a pierdut in doua seturi infruntarea din teren cu Anett Kontaveit, sportiva estona in varsta de 22 de ani care, la Roma, oferea surpriza de a o elimina din joc pe Angelique Kerber, nemtoaica aflata pe locul 1 mondial. Niculescu a avut un prim set mai bun decat primul, insa in cel de-al doilea nu a reusit sa isi treaca in dreptul numelui mai mult de un punct, astfel ca la finele infruntarii, tabela a aratat urmatorul scor 7-5, 6-1 pentru Kontaveit, romanca parasind competitia, in timp ce adversara ei merge mai departe in turneu.

De cealalta parte, Ana Bogdan a avut-o ca adversar pe tunisianca Ons Jabeur, aflata pe locul 114 WTA. Desi s-a straduit sa ramana in joc, Ana a cedat lupta, dupa doua seturi -3-6, 4-6, parasind Roland Garros 2017. In tot acest timp, Jabeur se pregateste de runda a doua, unde o va intalni pe slovaca Dominika Cibulkova.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
79 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger