AcasăSPORTNiculescu: "Am a dat gol Rapidului din greseala!"

Niculescu: „Am a dat gol Rapidului din greseala!”

Capitanul echipei Universitatea Cluj, veteranul Claudiu Niculescu, este extrem de incantat pentru victoria obtinuta in fata Rapidului (scor 2-0), dar in acelasi timp si constient de faptul ca norocul i-a stat alaturi in confruntarea de la Medias.

Niculescu, felicitat de coechipieri dupa reusita din minutul 41

Liderul din teren al Universitatii, Claudiu Niculescu a facut show la partida de sambata seara contra Rapidului, fotbalistul in varsta de 35 de ani reusind la Medias cel de-al 14-lea gol impotriva giulestenilor. “Nici nu stiam ca le-am dat atatea goluri, pe cuvant! Nu am nimic special cu ei, doar ca s-a nimerit sa le marchez rapidistilor mai multe goluri”, ne-a declarat Niculescu.

La Medias, „Claugol” a izbutit al 156-lea gol in Liga 1, insa acesta recunoaste ca la faza respectiva un rol important a jucat hazardul. “Nasul” rapidistilor, care se lauda in CV-ul sau cu alte patru reusite intr-un singur meci pe Giulesti (Rapid-Dinamo 1-4, sezonul 2006-2007) a povestit pentru “National” ca, in acel minut 41, a beneficiat de multa sansa: “Nu m-am uitat la Coman inainte. Nu pot sa spun ca am vrut sa dau gol de acolo. N-as fi corect cu mine insumi. Am dat din greseala, dar mi-a iesit!”, afrma Niculescu. Atacantul “sepcilor rosii” a fost inlocuit in minutul 66 cu Tony si a trait la intensitate maxima restul meciului pe marginea terenului.

„Suntem mai buni decat sezonul trecut!”

Niculescu, aflat la ultimul sezon din cariera de fotbalist, refuza sa promita fanilor ca va marca goluri. „Cel mai mult imi doresc sa inscriu in partidele cu Steaua si CFR Cluj, dar nu promit nimic. In ultimii ani, de cate ori am spus ca voi marca, nu m-a iesit, asa ca prefer sa stau la cutie”, spune Claudiu. Prestatia impotriva Rapidului a fost sarbatorita de „Claugol” in familie.

Acesta si-a petrecut ziua de ieri alaturi de sotia sa, Diana, si de baietelul lor, David. Aseara, Niculescu avea programata vizionarea partidei Steaua-Mioveni, ros-albastrii fiind viitorul adversar din campionat. “Steaua are o echipa foarte buna si cu siguranta se vor intari in aceste doua saptamani de pauza ce vor urma. Pentru noi e bine ca nu joaca in Ghencea, dar mai ales ca suntem o echipa mult mai buna fata de sezonul trecut”, afirma Niculescu.

 

 

author avatar
Sebastian Stan
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger