AcasăRecomandariNiculae si Porumboiu fac la Giurgiu o echipa care sa domine fotbalul...

Niculae si Porumboiu fac la Giurgiu o echipa care sa domine fotbalul romanesc: SUPER ASTRA

Club prea mic pentru ambitiile miliardarului Adrian Porumboiu, Vasluiul va ramane o simpla amintire. Fostul arbitru intentioneaza sa finanteze o alta echipa din Liga 1 incepand cu sezonul viitor.

Adrian Porumboiu nu mai vrea sa finanteze un club perdant

Invinsi si de CS Severin, moldovenii l-au scos din sarite pe Adrian Porumboiu, care s-a grabit sambata sa-si anunte despartirea de gruparea vasluiana. „Nu o sa ma mai vedeti prea mult la FC Vaslui”, a declarat fostul mare arbitru. Intrebat daca ia in calcul retragerea din fotbal, Porumboiu a negat, afirmand ca va investi la un alt club din Liga 1: „Nu voi iesi din fenomen si probabil ca ne vom reintalni pe pozitii tot in fotbal , dar nu la Vaslui, poate in alta parte. Nu pot sa spun mai multe, decat ca vom vedea. Oricum, iti lasa un gust amar cand vezi atata nesimtire”.

Ioan Niculae vrea sa faca din Astra Giurgiu o forta a campionatului

Starnit de vorbele lui Adrian Porumboiu, miliardarul Ioan Niculae, patronul Astrei Giurgiu, a dezvaluit ca este posibil sa finanteze un club impreuna cu omologul sau din Vaslui: „Adrian mi-a zis «hai sa facem o singura echipa, sa nu-si mai bata astia joc de noi!». Chiar mi-a dat o idee buna. O sa-l sun, poate daca ne unim o sa facem o treaba mai buna. Are dreptate si el, nu se poate sa bagi bani de ani de zile intr-o groapa si sa isi bata unii joc de tine. Bunatatea a fost confundata cu prostia”. Din cate se pare, ar fi vorba ca Adrian Porumboiu sa investeasca la Astra, proiectul gandit de Ioan Niculae la Giurgiu (stadion nou, baza de cantonament, viitoare academie de fotbal etc) fiind de-a dreptul impresionant. Totusi, surse din piata nu exclud nici varianta ca magnatul moldovean sa preia Rapidul, din vara, de la George Copos sau, de ce nu?, sa devina co-proprietar al clubului. Se vehiculeaza ca retragerea lui Copos din fotbal nu se va produce niciodata daca justitia il achita in dosarele „Loteria” si „Transferurile”.

Marin Barbu

„Magiun” de Giurgiu

Valentin Sinescu este istorie pentru Astra. Incepand de ieri, de pregatirea echipei giurgiuvene se ocupa Marin Barbu, care ocupa functia de director tehnic. „Cred ca Valentin Sinescu are mai multe probleme, nu inteleg de ce face echipa atat de prost. I-am spus din pregatirea de iarna ca sunt probleme, Astra nu juca nimic, dar el spunea ca totul e bine. Trebuia sa iau masuri atunci si sa aduc un antrenor serios. Am avut incredere in el, dar si-a aratat limitele”, a declarat Ioan Niculae.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
490 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger