AcasăSPORTNiculae cere insolventa Astrei!

Niculae cere insolventa Astrei!

Niculae pare ca s-a plictistit de Astra, mai mult un hobby decit o afacere

O firma de paza detinuta de Ioan Niculae cere insolventa Astrei Giurgiu, club al carui proprietar este tot omul de afaceri.

Niculae pare ca s-a plictistit de Astra, mai mult un hobby decit o afacere

Presedintele Comitetului Director al liderului Ligii 1, Petre Buduru, da asigurari ca aceasta solicitare nu va cauza probleme la echipa. Cu toate acestea, exista zvonuri ca Niculae ar intentiona sa lichideze clubul giurgiuvean, iar intrarea in insolventa este doar primul pas spre desfiintarea formatiei.
„Am primit o notificare de la aceasta firma. Noi am avut datorii, nu numai la aceasta firma de paza, insa avem la club departamentele de contabilitate si juridic care controleaza toate problemele astea. Pot spune ca societatea nu a fost niciodata in pericol de a intra in insolventa. M-a bufnit risul pentru ca stiu ca este o firma de-a noastra. Stiu ca este firma din cadrul grupului nostru. Datoriile sint controlabile, pentru ca au venit bani din participarile noastre in Liga Europa. O parte s-au dat la bugetul statului si o parte la contractele jucatorilor”, a incercat Buduru sa ofere o explicatie.
Societatea „Watch Catch Security SRL”, in calitate de creditor, a depus, la 28 decembrie, la Tribunalul Giurgiu, o solicitare de deschidere a procedurii insolventei Asociatiei Fotbal Club Astra, in calitate de debitor. Aceasta speta va fi judecata la 9 februarie. Omul de afaceri Ioan Niculae se afla in inchisoare, fiind condamnat in 2 aprilie 2015 la doi ani si jumatate de inchisoare in doarul „Mita la PSD”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger