AcasăSPORTNiculae baga bani in fotbalul din Bulgaria!

Niculae baga bani in fotbalul din Bulgaria!

Finantatorul clubului Astra Giurgiu s-a decis sa investeasca la sud de Dunare. Cum afacerile il duc tot mai des in Bulgaria, Ioan Niculae are in vedere si o sponsorizare la clubul din orasul Svishtov.

Jucatorii Astrei ar putea evolua in campionatul bulgar
Acesta este interviul dat de Niculae in presa bulgara

Intr-un interviu acordat presei din tara vecina, miliardarul Ioan Niculae admite ca fotbalul poate fi trait cu aceeasi pasiune si in Bulgaria, nu doar in Romania. „Am cumparat un teren chiar langa port. Vrem sa facem un complex agronomic aici, in care sa descarcam fertilizatori chimici, un siloz pentru grane. In plus, sunt foarte bun prieten cu primarul primarul Stanislav Blagoev. E prietenul meu apropiat de multi ani si am venit cu mare placere peste Dunare. Vad ca are o Academie cu multi jucatori buni si tineri. Voi veni sa vad meciurile de aici, din liga a doua, incepand cu vara aceasta”, a raspuns Niculae cand a fost intrebat ce anume l-a adus in orasul Svishtov. In chestiunea finantarii clubului din localitate, patronul Astrei Giurgiu a fost transant: „Am vorbit despre asta. O sa trimit presedintele de la Astra sa vina pentru a discuta despre jucatorii tineri de aici. In functie de interese, unii jucatori de la Astra pot veni aici, sub forma de imprumut. Vom vedea ce se intampla”.

Cum era de asteptat, Niculae n-a omis nici subiectul coruptiei din fotbalul romanesc: „Astra Giurgiu este una dintre cele patru reprezentante ale Romaniei in cupele europene. Din pacate, pe final de sezon s-au intamplat lucruri murdare cu arbitrajul si acum avem un scandal urias in tara. La noi, bataliile se dau mai mult in spatele scenei si nu pe teren. Am jucat in semifinalele Cupei Romaniei si am fost dezavantajati, i s-a dat prioritate pentru finala fostei campioane CFR Cluj (…). Intr-un sezon, echipa ma costa 6-7 milioane de euro”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger