AcasăSPORTNicu Cristescu, masonul cu restante

Nicu Cristescu, masonul cu restante

Nicolae Cristescu este un nume important in masoneria romanesca

Scandal cat casa la Rapid, dupa ce doi dintre jucatorii care au luptat in barajul de mentinere in Liga 1 cu Concordia Chiajna nu si-au primit banii de la noua conducere a clubului.

Nicolae Cristescu este un nume important in masoneria romanesca

Chiar daca le-a promis tuturor fotbalistilor care au fost pe teren in partida cu Chiajna o prima de 2.000 de euro, suplimentata, apoi, cu inca 1.000 de euro numai la insistetele veteranului Daniel Pancu, masonul Nicolae Cristescu se face ca ploua cand vine vorba despre Cristi Oros si Octavian Abrudan. Scos din sarite de refuzul noului patron, Oros a povestit, ieri, cum l-a tratat Cristescu atunci cand a-ncercat sa-si ceara drepturile financiare: „L-am sunat pe Cristescu dupa ce am auzit ca baietii si-au primit banii promisi pentru barajul cu Chiajna. Eu am vorbit si in numele lui Abrudan, deoarece nici el nu a luat banii. Cristescu ne-a spus ca nu ne da nimic fiindca am plecat de la Rapid. Nu stiu daca dansul a jucat fotbal in viata lui, dar noi in acel meci ne-am riscat sanatatea, Abrudan chiar s-a accidentat. Vrem 2000 de euro, nu 3000, cum a spus seara, pentru ca ne-a promis, este prima noastra de victorie. Noi intelegem ca nu sunt bani, dar sa-si faca datoria de patron, pentru ca noi ne-am facut-o pe cea de fotbalisti”.

Dialogul dintre Oros si Cristescu a luat sfarsit in momentul in care jucatorul i-a reamintit masonului din Tartasesti ca Rapidul incaseaza doua milioane de euro din drepturile tv datorita victoriei din barajul de mentinere in Liga 1.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.975 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger