AcasăSPORTNicole, ia uite ce ai pierdut!

Nicole, ia uite ce ai pierdut!

Nicole si Lewis au format un cuplu timp de patru ani

Desi a incheiat sezonul de Formula 1 abia pe locul al cincilea, britanicul Lewis Hamilton a obtinut prelungirea contractului cu McLaren care expira la sfarsitul lui 2012.

Nicole si Lewis au format un cuplu timp de patru ani

Platit in ultimii doi ani cu cate 16 milioane de euro pe sezon, Hamilton va avea o marire de salariu cu 25%, astfel ca pana la sfarsitul lui 2016 va castiga 20 de milioane de euro pe sezon. Britanicul urca pe locul al doilea in topul celor mai bine platiti piloti de Formula 1, dupa spaniolul Fernando Alonso, care castiga 30 de milioane de euro pe sezon de la Ferrari. Cresterea salariala ar putea fi pentru Hamilton (26 de ani) un avantaj in plus in incercarea de a o recuceri pe cantareata Nicole Scherzinger (33 de ani). Cei doi s-au cuplat in noiembrie 2007, dar s-au despartit in octombrie anul acesta, Nicole dand vina pe caracterul infantil al pilotului. Altfel, germanul Sebastian Vettel, campionul mondial de Formula 1, a sarbatorit titlul cucerit alaturi de Neymar, unul dintre cei mai in voga fotbalisti ai momentului. Petrecerea a avut loc dupa Marele Premiu al Braziliei, ultima etapa a sezonului de Formula 1.

Daca pentru pilotul lui Red Bull Renault urmeaza circa doua luni de vacanta, Neymar s-a aflat la una dintre ultimele petreceri pe acest an, brazilianul urmand sa se deplaseze in Japonia, alaturi de colegii de la FC Santos, pentru a juca cele doua meciuri de la Campionatul Mondial al cluburilor.

author avatar
Cristi Ionita
274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger