AcasăSPORTNicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. Anunțul făcut jucătorilor

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. Anunțul făcut jucătorilor

FCSBNicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB. Anunțul făcut jucătorilor

Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB după înfrângerea cu U Cluj, din deplasare, scor final 2-1. Roș-albaștrii rămân din nou fără antrenor.

Tehnicianul de 42 de ani i-a anunțat în această dimineață pe jucători de decizia luată. Hotărârea tehnicianul vine la doar câteva ore după ce Gigi Becali i-a transmis public că așteaptă să demisioneze și că îi pare rău că nu i-a acceptat plecarea în urmă cu câteva săptămâni, potrivit prosport.ro.

Dică a demisionat după eșecul cu U Cluj

„De 22 de ani, nu am văzut așa ceva. Aici nu poți să mai cerți vreun jucător. Dacă cerți unui, doi, trei, are omul dreptate, dar dacă cerți toată echipa, înseamnă că e antrenorul. Nu mai joacă niciunul. Bine, mi-a plăcut de Tavi, de asta m-am bucurat, că-l văd pe Tavi că și-a revenit. Și-a revenit, se mișcă pe teren, mai driblează, mai pasează.

E vina antrenorului, ce înseamnă? Eu spun ce văd și ce cred, dar nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut pe vremuri, nu mai fac așa ceva. Nu mai dau oamenii afară. Ce am făcut, am făcut. Poate era bine dacă-l lăsam să plece, dar nu mai contează, nu mai dau oamenii afară.

Să stea dacă vrea, dar, dacă mai vrea să-și dea demisia, nu-l mai refuz. Nu e o invitație, eu spun adevărul, spun ce simt. N-aș putea să-l împing să-și dea demisia? Eu spun ce simt”, a declarat Gigi Becali după înfrângerea cu U Cluj.

Cine îl va înlocui pe Dică?

Nicolae Dică a mai avut o tentativă de a demisiona, în urmă cu două săptămâni, după succesul cu UTA, din campionat, scor 2-1. Atunci, antrenorul a fost întors din drum de către Gigi Becali.

Până când va fi anunțat noul antrenor principal, de echipă se vor ocupa Viorel Tănase, care are și licență PRO, și Mihai Pintilii. Variantele vehiculate pentru banca tehnică a roș-albaștrilor sunt Ilie Poenaru și Andrei Prepeliță, transmite Digi Sport.

author avatar
Andreea Vlad
279 afisari

1 COMENTARIU

  1. Antrenori de sacrificiu, care nu vor să fie sclavi pe moșia lu Becali. Ciobanul opărit, cum îl cataloga MM-ul acum câțiva ani, crede că se pricepe la toate. Oricum, FCSB este pe cale de a urma Dinamo în Liga a 2-a, calcul făcut probabil de Becali pentru a încurca Steaua să promoveze în Liga I. Se verde că aroganța, amestecul în treburile antrenorului, nesusținerea lui în relațiile cu jucătorii, mângâierea pe creștet a unor jucători infatuați, care se cred mari fotbaliști, dar care când intră în teren au picioare de lut, nu va duce decât la falimentul echipei. Becali nu vrea să accepte că disciplina este un factor de seamă pentru succesul unei echipe, aceasta fiind atributul antrenorului iar el ar trebui să-l susțină în realizarea acesteia. Orice antrenor care va veni va avea aceeași soartă, singurii care au avut atitudine în fața ciobanului au fost Olăroiu, Pițurcă și Reghekampf. De ce credeți că Rădoi sau Dan Petrescu l-au refuzat când li s-a propus să vină la FCSB?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger