AcasăSPORTNicolae Dica insista: „Sumudica e un prost”

Nicolae Dica insista: „Sumudica e un prost”

Lui Sumudica nu-i vine a crede ce tupeu are Dica

Nicio zi fara scandal in fotbalul romanesc, nicio zi fara Nicolae Dica pe post de razboinic. De data aceasta, luat in colimator a fost Marius Sumudica, antrenorul echipei de pe primul loc in Liga 1.

Lui Sumudica nu-i vine a crede ce tupeu are Dica

Tehnicianul Astrei este un prost, crede Dica, secundul lui Mirel Radoi la Steaua, care si el, la randul sau, este secundul lui „Titi” Dumitriu. La finalul jocului cu FC Voluntari, pitesteanul a uitat de Daniel Pancu, pe care il atacase cu o zi in urma, si l-a luat in colimator pe Marius Sumudica. „Am un mare respect pentru antrenorul Astrei dupa ce ieri chiar a recunoscut ca este prost. Proverbul de care vorbea, «Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia,» i se potriveste perfect. De cand a inceput campionatul, a vorbit numai de Steaua, de staff-ul Stelei si mai putin despre Astra. Am un mare respect pentru el ca a recunoscut ca este prost! (…) Atunci cand va castiga si el trofee ca antrenor, atunci pot sta la discutii cu Sumudica. Abia atunci putem vorbi”, a rabufnit Nicolae Dica.
FCSBFiresc, replica lui Marius Sumudica nu s-a lasat mult timp asteptata. „Dica parea stingher cand m-a facut prost, parca ii era frica sa rosteasca. Si la declaratii e mai greu, ca el e mai sasait, asa… Trebuie sa ai zambetul pe buze, sa ai sarm cand o faci, domnule Dica! Nu vreau sa-i raspund, caci nici nu stiu ce rang poarta, dar o sa trimit si eu preparatorul fizic ca sa aiba un dialog cu Dica. Referitor la performantele mele, eu inca nu am realizat nimic la Astra. Dar, mai bine nu iau niciun trofeu si termin pe locul 2 decat sa pun jaloane la antrenamente. Dica e doar un breloc!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
390 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger