AcasăSPORTNicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu mai pot finanta clubul Rapid: Patroni...

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu mai pot finanta clubul Rapid: Patroni pe banii DigiSport

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu au bani sa plateasca datoriile

Plecarea lui George Copos din Giulesti n-a echivalat cu depasirea crizei in care a fost bagat clubul chiar de „Berlusconi”, din contra, haosul este atotstapanitor peste gruparea „alb-visinie”.

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir nu au bani sa plateasca datoriile

Pentru suporterul rapidist, este greu de inteles cum noii patroni se plang, deja, ca n-au puterea financiara sa mai sustinta clubul. In momentul in care TAS a facut dreptate peste fotbalul nostru murdar, Nicolae Cristescu i-a pus la zid pe Dumitru Dragomir si Mircea Sandu, acuzati direct pentru retrogradarea Rapidului: „Eu si asociatul meu, Adrian Zamfir, am facut investitii pentru prima liga, loc pe care l-am castigat de doua ori. Nu stiu ce se va intampla, dar va spun ca, datorita acestui lucru, s-ar putea sa nu ni se aprobe planul de reorganizare, in luna septembrie, pentru ca nu putem prezenta garantii. Cine mai da atatia bani pentru liga a doua?”.

Adrian Zamfir

Intrebarea este legitima, dar raspunsul nu poate fi decat unul singur: voi, stimati „investitori”! Titlul de patron in fotbal se dobandeste cu sacrificii. Mari sacrificii. Si financiare, nu de alta natura! Vaicareala hangiului din Tartasesti arata, de fapt, mentalitatea acestor asa-zisi magnati: Cristescu si Zamfir se visau patroni ai Rapidului pe banii DigiSport, post care urma sa verse in conturile giulestenilor – via LPF – aproape doua milioane de euro, reprezentand plata pentru drepturile tv. Cu acesti bani, epigonii lui George Copos ar fi intocmit planul de reorganizare prezentat judecatorului sindic, in septembrie, la Tribunalul Bucuresti.

„Ba, astia-s Stan si Bran!”

Primele semne ale nemultumirii fanilor s-au aratat sambata dimineata, la amicalul cu Juventus Colentina. Prezenti la meci, cativa suporteri au dat tonul scandarilor la adresa noii conduceri din Giulesti, Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir alegandu-se si cu porecle. „Ba, astia doi zici ca-s Stan si Bran, fac totul pe dos, n-au nicio treaba cu fotbalul!”, a fost unul dintre multele comentarii facute de veteranii rapidisti din tribune.

Azi, protest la LPF

In nume propriu, cativa „ultrasi” rapidisti au obtinut aprobare de la Primaria Capitalei pentru organizarea unui miting de protest in fata la sediul LPF, din cartierul Cotroceni. Autorizatia este valabila pentru astazi intre orele 18 si 21.00, fanii fiind decisi sa picheteze, maine, si sediul FRF, de la „Casa Fotbalului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.249 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger