AcasăRecomandariNicolae Cristescu si Adrian Zamfir n-au bani sa tina clubul: Rapid se...

Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir n-au bani sa tina clubul: Rapid se vinde a doua oara!

Gruparea giulesteana trece prin cel mai dificil moment din istoria de 90 de ani. Noii patroni Nicolae Cristescu si Adrian Zamfir par depasiti de situatie si cauta cu disperare finantare pentru club.

Nicolae Cristescu suna incontinuu pentru a gasi finantare la Rapid

Ca sa iasa din impas, Rapidul are nevoie urgenta de 2,2 milioane de euro, bani necesari pentru a achita datoriile stringente ale clubului. Desi au incercat la diversi sponsori, atat Cristescu, cat si Zamfir se lovesc de aceeasi problema: nimeni nu vrea sa investeasca intr-o societate aflata in insolventa! Surse din cadrul gruparii „feroviare” nu exclud varianta unei noi vanzari a societatii, mai ales ca numerosi oameni de afaceri le-au transmis celor doi patroni sa puna la bataie actiuni la FC Rapid daca doresc sa faca rost de bani. Cu toate c-au ramas in Liga 1, rapidistii n-au incasat niciun euro din drepturile tv cuvenite sezonului recent incheiat. Conform locului 8 ocupat in editia precedenta de campionat, Rapid ar trebui sa incaseze 1,8 milioane de euro, insa Dumitru Dragomir a anuntat ca nu va vira niciun cent in contul clubului pana cand Tribunalul Bucuresti nu va aproba planul de reorganizare juridica a societatii.

Macar au ce manca!

Spre deosebire de finalul mandatului lui George Copos, cand jucatorii care se antrenau la ProRapid au fost lasati fara hrana, bucataresele neavand ce sa gateasca la masa, o data cu venirea „hangiului” Cristescu in club, s-a revenit la normal. Daca Zamfir are grija finantelor, platind primele pentru victoria din barajul cu Concordia Chiajna, masonul Cristescu se ocupa cu aprovizionarea: carne, legume, fructe, apa, nimic nu lipseste din meniul rapidistilor!

Jucatorii se pregatesc cat pot de bine in asteptarea lui Grigoras

Il vor pe Grigoras antrenor

Dupa ce l-au transferat pe Alexandru Grigoras, rapidistii incearca sa-l convinga si pe tatal atacantului sa vina in Giulesti. Petre Grigoras este dorit pe banca tehnica a „alb-visiniilor” in locul lui Marian Rada, insa, deocamdata, tratativele n-au avansat catusi de putin. Liber de contract dupa ce a parasit Otelul Galati, Grigoras asteapta sa vada cat de serios este proiectul noului Rapid inainte de a se decide daca preia sau nu conducerea echipei.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.685 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger