AcasăSPORTNicolae Cristescu s-a inteles cu George Copos: "Preiau Rapidul 100%"

Nicolae Cristescu s-a inteles cu George Copos: „Preiau Rapidul 100%”

Nicolae Cristescu, un personaj mereu in preajma rapidistilor

Clubul giulestean ar putea fi salvat de la faliment de masonul Nicolae Cristescu. „Luni sau marti cel tarziu semnez contractul cu George Copos”, a declarat controversatul om de afaceri din Tartasesti.

Nicolae Cristescu, un personaj mereu in preajma rapidistilor
George Copos adora sa mearga pe mare

Decis sa se retraga definitiv din fotbalul romanesc, miliardarul George Copos a acceptat sa renunte la toate creantele pe care le mai avea de recuperat de la FC Rapid. Este vorba despre imprumuturi de peste 20 de milioane de euro, bani cu care „Berlusconi din Giulesti” a imprumutat gruparea „feroviara” in ultimii ani. „Eu sunt 100% hotarat sa preiau Rapidul, am banii deja pregatiti pentru salariile jucatorilor, pentru ca asta mi se pare cea mai urgenta problema de rezolvat la acest club. Contractul de vanzare-cumparare s-a intocmit inca de vineri, insa, dupa cum am mai spus, mai este vorba despre un credit pe care ar trebui sa il preia George Copos. Este datoria lui pana la urma si cred ca-l va prelua, asa cum a renuntat si la alte pretentii mai mari”, a declarat Nicolae Cristescu. De mentionat si ca noul investitor din Grant preia Rapidul „cu toate datoriile catre stat si catre jucatori”, cifrate undeva in jurul sumei de sase milioane de euro. Actele vor fi semnate cel mai tarziu maine.

Maestru in Marea Loja Masonica din Romania, Nicolae Cristescu nu va conduce singur Rapidul, ci impreuna cu mai multi afaceristi pe care i-a convins sa investeasca in fotbal.

Pancu si Manea in organigrama clubului

In planurile masonului Cristescu se regaseste si completarea organigramei cu gloriile clubului Rapid. „Din staff-ul Rapidului vor face parte fostele glorii si toti cei care au facut ceva pentru acest club, ma refer aici la Nae Manea, Daniel Pancu, Marian Rada, dar si la altii”, a explicat viitorul patron. In ceea ce priveste lotul de jucatori, prioritate au tinerii: „Majoritatea jucatorilor tineri va ramane in Giulesti si imediat ce voi bate palma cu George Copos o sa platesc salariile restante catre baieti. Vom avea o discutie si cu fotbalistii consacrati din lot si vom vedea ce isi doresc. Daca vor sa ramana si in sezonul viitor, le vom propune noi angajamente”.

Copos „a evadat” la mare

Pana sa revina la problemele care-l asteapta-n Bucuresti, miliardarul George Copos se relaxeaza in statiunea Eforie, de la malul Marii Negre. Profitand de vremea buna, Copos a participat in weekend la prima Regata pe 2013, la finalul careia a precizat: „Multa libertate, extrem de multa libertate, asta simti pe mare. Libertatea e cea mai importanta, cred eu. Din pacate, nu am mai avut timp pentru precedentele concursuri, a fost o perioada foarte grea pentru mine; acum, incerc sa ma eliberez o zi, doua”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger