AcasăSPORTNicolae Cristescu face si desface in Giulesti. Vezi cum arata Rapid 2013-2014!

Nicolae Cristescu face si desface in Giulesti. Vezi cum arata Rapid 2013-2014!

Desi inca nu a pus mana, oficial, pe clubul Rapid, afaceristul Nicolae Cristescu este sigur ca va deveni sef in Giulesti si a trasat deja planul de viitor al echipei.

Rapid va evolua in sezonul 2013-2014 in Liga a doua, urmand ca obiectivul echipei sa fie promovarea. Giulestenii vor avea la dispozitie un buget de 1,4 milioane de euro.

Banii sunt considerati suficienti pentru a promova, mai ales in conditiile in care singurul fotbalist cu un salariu mare va fi Daniel Pancu. Idolul tribunelor ar putea castiga in jur de 6.000 de euro pe luna.

In rest, lotul va fi alcatuit din jucatori tineri, crescuti la Rapid, sau din fotbalisti care sa accepte cel mult 3.000 de euro pe luna.

Managerul echipei va fi Marian Rada, tehnicianul de 53 de ani primind asigurari ca va avea la dispozitie toate conditiile necesare, inclusiv staff-ul dorit. In aceste conditii, digisport.ro anunta ca reunirea Rapidului va avea loc spre sfarsitul lunii iulie. Pana atunci, giulestenii vor sa rezolve toate problemele la nivel de organizare. Liga a doua va incepe undeva la inceputul lunii septembrie.

Rapid va evolua in meciurile de pe teren propriu pe arena din Giulesti, urmand sa se faca un nou contract de inchiriere cu Clubul Sportiv. De asemenea, giulestenii se vor pregati la Pro Rapid, unde vor achita lunar o chirie mai degraba modica.

Din conducerea administrativa a clubului nu vor lipsi Nicolae Manea, Grigore Sichitiu si Adrian Iencsi, desi cel putin primul este inca neincrezator in sansele ca Rapid sa scape de George Copos si sa ajunga pe mana altor actionari.

author avatar
Cristi Ionita
957 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger