AcasăSPORTNicolae Cristescu: "Dau 3 milioane de euro pentru a cumpara Rapidul"

Nicolae Cristescu: „Dau 3 milioane de euro pentru a cumpara Rapidul”

In ziua in care Rapid implineste 90 de ani de la infiintare, afaceristul Nicolae Cristescu anunta clar conditiile in care este dispus sa devina noul patron al gruparii din Giulesti.

Prezent la petrecerea organizata de oficialii clubului Rapid la Stadionul Giulesti, Nicolae Cristescu a anuntat ca este dispus sa dea 3 milioane de euro pentru a prelua echipa de la George Copos.

„Am batut palma cu Copos pentru o suma, 2.165.000 de euro. Mai sunt in jur de 500.000 de euro de dat la salariile jucatorilor si angajatilor. Mai sunt cateva sute de mii de euro datoriile clubului la zi. Deci cam 3 milioane de euro” a detaliat Nicolae Cristescu suma pe care ar trebui sa o achite pentru a pune mana pe club.

Totusi, afaceristul nu mai este increzator in sansele ca mutarea sa se faca, precizand ca „la ultima verificare facuta de avocatii nostri au aparut sume imposibil de acceptat. Diferente de 3 – 3,5 milioane de euro. Sunt datoriile lui Copos, sa si le asume. Copos urma sa se intalneasca cu avocatii lui. Daca accepta oferta de 3 milioane, semnam. Am acceptat toate conditiile lui, doar pentru a termina aceasta tevatura”.

Nicolae Cristescu sustine ca are planuri mari cu Rapid, in cazul in care reuseste sa preia echipa. Afaceristul anunta ca sunt cel putin 20 de fotbalisti gata sa vina si sa joace pentru Rapid, dar si foarte multi oameni cu bani dispusi sa investeasca in club.

„Circa 20 de jucatori, tineri sau mai putin tineri, si-au exprimat dorinta sa vina la Rapid. Am incredere in mine si in asociatul meu, in rest in nimeni. Ne-am propus in primul an sa promovam, pentru ca acolo e locul nostru. Pentru liga a doua bugetul va fi de minim 1,4 milioane de euro. Astazi am primit oferte de nerefuzat de sponsorizare din partea unor prieteni. Avem multi oameni care vor sa vina cu bani” a declarat Nicolae Cristescu, conform digisport.ro.

author avatar
Cristi Ionita
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger