AcasăSPORTNicolae Badea, operat cu succes la bratul stang

Nicolae Badea, operat cu succes la bratul stang

Presedintele clubului Dinamo, Nicolae Badea, a suferit o interventie chirugicala la bratul stang, la spitalul Acibadem, din Istanbul, Turcia.
Actionarul gruparii din Stefan cel Mare a explicat intr-un comunicat oficial motivul pentru care nu s-a putut intalni in ultimele zile cu Ionut Negoita, afaceristul care doreste sa preia controlul majoritar al FC Dinamo. Revenit in Romania dupa controlul medical de rutina efectuat la spitalul Acibadem, din Istanbul, presedintele dinamovist si-a linistit apropiatii in privinta starii sale de sanatate: „In data de 30 noiembrie 2012, am efectuat o interventie chirurgicala pentru tiroida, interventie incheiata cu succes. Doresc sa multumesc echipei medicale Acibadem, atat pentru conditiile medicale, cat si pentru calitatea interventiei chirurgicale. Acestea au fost desavarsite. In data de 18.12.2012, am revenit la Istanbul, pentru un control ce a fost programat impreuna cu chirurgul profesor doctor Mete Duren. Cu aceasta ocazie aveam programata si o interventie chirurgicala la bratul stang, care a fost efectuata de profesorul Aydin Yuceturk. Spitalizarea a fost de 24 ore, incluzand si interventia chirugicala. Am revenit in tara in data 20 decembrie. Multumesc pe aceasta cale intregii echipe Acibadem, incepand cu echipa medicala, personalul de PR, asistentii”.
In zilele urmatoare este asteptata sa aiba loc intalnirea dintre Nicolae Badea si Ionut Negoita, legata de intentia ultimului de a cumpara pachetul majoritar de actiuni la FC Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger