AcasăSPORTNicolae Badea: "Dorinel Munteanu nu mi-a spus ca vrea sa plece in...

Nicolae Badea: „Dorinel Munteanu nu mi-a spus ca vrea sa plece in Rusia”

Presedintele Consiliului de Administratie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat, joi, ca antrenorul Dorinel Munteanu nu i-a spus niciodata ca ar avea intentia de a pleca in Rusia.
Intr-un interviu acordat agentiei Mediafax, Nicolae Badea a declarat ca Dorinel Munteanu nu i-a spus nimic despre o eventuala oferta primita de la Mordovia Saransk: „Eu sunt acasa, nu am cum sa ma intalnesc azi cu Dorinel. Am vorbit cu el miercuri, la telefon, dar despre sarbatori. Nu mi-a spus niciodata ca ar avea intentia de a pleca în Rusia. Si daca are oferte de acolo, nu am de unde sa stiu, cred ca el stie cel mai bine”. Referitor la intentia de a-si vinde actiunile pe care le detine la Dinamo, asa cum declarase la sfarsitul saptamanii trecute, Badea a spus ca nu si-a schimbat pozitia: „Nu am nimic de declarat in plus, nu s-a schimbat nimic. Nu am ce sa spun”.
Clubul Dinamo se confrunta cu mari probleme financiare, avand datorii de aproximativ 10 milioane de euro. Omul de afaceri Ionut Negoita le-a propus celorlalti doi actionari, Nicolae Badea si Dragos Savulescu, sa achite el 60% din datoriile pe care le are Dinamo, iar cei doi diferenta de 4 milioane de euro, solicitand in schimb sa devina actionar majoritar la FC Dinamo.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger