AcasăSPORT"Nico" vireaza spre Belgia. Rusii cer 2 milioane de euro!

„Nico” vireaza spre Belgia. Rusii cer 2 milioane de euro!

Niculae nu intra in planurile antrenorului de la Kuban

Intrat in dizgratia sefilor de la Kuban Krasnodar, cu atat mai mult cu cat Dan Petrescu a fost cel care insistat pentru transferul sau in Rusia, internationalul Daniel Niculae si-ar putea relansa cariera sub bagheta unui alt compatriot.

Niculae nu intra in planurile antrenorului de la Kuban

Mircea Rednic, tehnicianul care l-a titularizat la Rapid in 2002 si alaturi de care a castigat campionatul in anul urmator, se pregateste sa-l readuca sub comanda sa pe Daniel Niculae. Rednic a preluat recent formatia belgiana Standard Liege, si are nevoie de un atacant de nadejde.

La Rapid, "Nico" a fost golgeterul echipei

Tehnicianul formatiei de pe „Sclessin” le-a spus conducatorilor clubului ca doreste intarirea compartimentului ofensiv, iar ex-rapidistul, desi are 30 de ani, corespunde exact profilului cautat. In conditiile in care Yuri Krasnozhan – cel care l-a inlocuit pe Dan Petrescu la Kuban – a anuntat ca nu mai conteaza pe serviciile lui Niculae (fotbalistul roman are doar sase meciuri jucate pentru rusi in acest sezon), sunt sanse mari ca pe Daniel sa-l prinda iarna in Benelux. De altfel, presa rusa a anuntat ca „Nico” – aflat sub contract cu echipa din Krasnodar pana in vara lui 2014 – a fost sfatuit sa-si caute singur un nou angajament, asta daca nu vrea sa ajunga in situatia de a fi pus pe lista de transferari. Kuban cere pe jucatorul roman suma de 2 milioane de euro, iar Standard ar fi dispusa sa plateasca acesti bani.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger