AcasăSPORTNico-sexy-gol

Nico-sexy-gol

Nico spera sa joace si sezonul viitor in Ligue I, desi ii expira imprumutul de la Monaco la Nancy

Adus sub forma de imprumut, de la AS Monaco, atacantul roman Daniel Niculae este considerat de fanii lui Nancy principalul artizan al salvarii de la retrogradare a micutei formatii de pe “Stade Marcel Picot”.

Nico spera sa joace si sezonul viitor in Ligue I, desi ii expira imprumutul de la Monaco la Nancy

Cu o etapa inainte de finalul campionatului francez, Nancy este pe locul 11 in Ligue I, la sapte puncte de zona fierbinte a retrogradarii, astfel ca echipa antrenata de Jean Fernandez si-a asigurat ramanerea in Ligue I. Desi Nancy are unul dintre cele mai slabe atacuri din Franta, 37 de goluri inscrise (unul pe meci), Niculae a contribuit din plin la salvarea echipei, romanul fiind cel mai complet jucator al echipei cu 6 goluri si 8 pase decisive.

Fostul rapidist sta mai bine in statistici decat mijlocasul Bakaye Traore, cel care a reusit numai 5 goluri si 3 pase decisive, dar din vara va evolua pentru AC Milan. Interesant este ca Niculae le-a cucerit si pe frantuzoaice, nu numai pe suporterii lui Nancy. Atacantul roman este considerat de site-ul oleole.com unul dintre cei mai sexy fotbalisti din Franta, alaturi de super-starurile Yoann Gourcuff (Olympique Lyon), Eden Hazard (Lille) si Olivier Giroud (Montpellier). Nico-gol va juca duminica seara, in Lille – Nancy, in ultima etapa din Ligue I, iar apoi se va prezenta la nationala pentru meciurile amicale cu Elvetia si Austria.

author avatar
Cristi Ionita
180 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger