AcasăSPORTNico Rosberg a salvat de la inec un copil de 5 ani

Nico Rosberg a salvat de la inec un copil de 5 ani

Nico Rosberg nu va fi uitat prea curand de familia micutului

Dovada de curaj din partea lui Nico Rosberg si un gest ce nu va fi uitat prea curand, cel  putin de cei care au fost martori la evenimentul petrecut in Principatul Monaco.

Nico Rosberg nu va fi uitat prea curand de familia micutului

Erou al circuitelor de Formula 1, germanul Rosberg a facut un gest eroic si pe o plaja din Monaco, Principatul in care are rezidenta, salvand de la inec un copil, scrie cotidianul „Bild”. Aflat in prezent in Bahrain, acolo unde a luat startul in cel de-al doilea Mare Premiu de Formula 1 al sezonului, Rosberg nu a vrut sa comenteze incidentul care s-a produs cu doua saptamani in urma.
Potrivit „Bild”, cel mai citit cotidian din Germania, pilotul de la Mercedes se plimba cu schi-jetul impreuna cu fiica sa de 7 luni, vazand la un moment dat un baiat de 5 ani in dificultate, in vreme ce prietenii lui ieseau din apa. Excelent inotator, cu o reputatie chiar din acest punct de vedere, vicecampionul mondial de F1 s-a asigurat ca fiica sa este in siguranta, dupa care a plonjat in ajutorul copilului. L-a adus la mal, acolo unde i s-a acordat primul ajutor si, astfel, a fost salvat.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
167 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger