AcasăSPORTNico fuge din Principat

Nico fuge din Principat

Daniel Niculae (cu manusi) vrea sa joace la o echipa cu pretentii

Atacantul roman Daniel Niculae ar putea evolua in prima liga franceza si in acest sezon. Jucatoru lui AS Monaco este dorit de St.Etienne.

 

Daniel Niculae (cu manusi) vrea sa joace la o echipa cu pretentii

Dupa ce a asistat, in vara, la retrogradarea clubului monegasc, Daniel Niculae a acceptat o diminuare a salariului cu 50% pentru a ramane in Principat. Situatia s-a schimbat radical in ultimele doua luni, iar fotbalistul este nemultumit de conditiile de la Monte Carlo. Gruparea antrenata de Laurent Banide a renuntat la 15 jucatori si abordeaza sezonul de Ligue 2 cu pensionarii Giuly (35 de ani), Helstad (34 de ani) si Hansson (35 de ani), astfel ca perspectivele unei promovari rapide sunt reduse.

Formatia a inceput campionatul cu trei egaluri si o infrangere si este pe locul 18, mai aproape de retrogradare. In aceasta situatie, Niculae spera sa faca pasul catre o echipa cu pretentii in ultimele zile ale perioadei de mercato. Atacantul se afla pe lista celor de la St.Etienne, dar se bate pentru transfer cu Anthony Modeste (Bordeaux), Mounir El Hamdaoui (Ajax Amsterdam) si Henrique (FC Sao Paolo).

author avatar
Cristi Ionita
674 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger