AcasăSPORTNicio surpriza la Oberhausen. Victorie prin knock-out pentru Vladimir Klitschko!

Nicio surpriza la Oberhausen. Victorie prin knock-out pentru Vladimir Klitschko!

Daca Vitali, fratele sau mai mare, a ales sa renunte la box pentru batalia din politica, Vladimir Klitschko isi continua cu succes cariera de pugilist profesionist.

Campionul mondial la categoria grea in patru versiuni diferite a bifat, sambata seara, o noua victorie categorica, Vladimir Klitschko facandu-l knock-out, in repriza a cincea, pe australianul Alex Leapai.

Confruntarea, care a avut loc la Oberhausen, in Germania, s-a desfasurat intr-o singura directie, Leapai incasand cu stoicism zeci sau chiar sute de lovituri de la uriasul Klitschko.

Diferenta de inaltime, 15 centimetri, si de experienta a fost covarsitoare, doar o minune ajutandu-l pe Leapai sa reziste pana in repriza a cincea.

A fost a 62-a victorie obtinuta de Klitschko, din 65 de meciuri de disputate, si a 52-a victorie obtinuta prin knock-out. Leapai, un sofer de camion in viata de zi cu zi, a ajuns deja la cinci infrangeri in cariera de boxer profesionist, australianul fiind facut knock-out inclusiv de pugilisti mai putin cunoscuti precum americanul Kevin Johnson sau australianul Baden Oui.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger