AcasăSPORTNici Ponor, nici Dragulescu nu au urcat pe podium, la Rio

Nici Ponor, nici Dragulescu nu au urcat pe podium, la Rio

A fost o seara a regretelor in randul celor doi campioni, dar si al sustinatorilor lor, aflati in tara sau chiar in tribunele arenei din Brazilia.

Desi si-au dorit foarte mult sa obtina o medalie olimpica, in finalele de la barna, respectiv sarituri, nici Catalina Ponori si nici Marian Dragulescu nu au reusit sa-si vada acest vis implinit.

In timp ce dupa evolutia aparatul considerat a fi cel mai dificil din gimnastica, barna, constanteanca in varsta de 28 de ani a primit o nota care a plasat-o pe locul 7 in clasamentul dominat- surpriza!- de Sanne Wevers, o sportiva din Olanda, Marian Dragulescu a avut ghinionul de a face un pas, la aterizarea dupa executarea sariturii care ii poarta numele, pas care l-a costat, practic, medalia olimpica.

Spunem asta in conditiile in care romanul a obtinut, dupa cele doua sarituri realizate luni seara, in finala de la Rio, acelasi punctaj cu sportivul din Japonia Kenzo Shirai. Doar ca Dragulescu nu a urcat pe podium, dupa ce departajarea s-a facut conform notelor de la executie, favorabile gimnastului din Tara Soarelui Rasare, cel care a obtinut, intr-un final, medalia de bronz.

sursa foto: facebook.com/cataponor

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger