AcasăSPORTNici macar stelistii nu mai cred ca vor juca, in toamna, in...

Nici macar stelistii nu mai cred ca vor juca, in toamna, in cupele europene: S-au dat singuri de gol

Laurentiu Reghecampf nu este interesat de viitorul Stelei, Puscas si Rosu

Cand a definitivat lotul care va face deplasarea in Austria, pentru primul cantonament al verii, antrenorul Laurentiu Reghecampf a taiat de pe lisa doi jucatori care erau eligibili pentru UEFA Youth League, competitia rezervata echipelor de tineret.

Laurentiu Reghecampf nu este interesat de viitorul Stelei, Puscas si Rosu
Iulian Rosu
Cristian Puscas

Excluderea Stelei din cupele europene a devenit o certitudine si pentru oficialii clubului. Nici macar managerul Mihai Stoica si tehnicianul Laurentiu Reghecampf, doi dintre cei mai optimisti oameni din conducere, nu mai cred ca echipa va fi iertata de UEFA. O demonstreaza alegerea facuta de antrenor inaintea plecarii spre Austria, gazda primului cantonament al verii pentru „ros-albastrii”.

Din lotul pregatit pentru deplasare au fost taiati Iulian Rosu si Cristian Puscas, doi fotbalisti de doar 19 ani. Chiar daca nu au cine stie ce experienta, Rosu si Puscas erau jucatori numai buni de inscris pe lista pentru UEFA Youth League – o Liga a Campionilor rezervata echipelor de tineret! Este clar ca Reghecampf nu mai da doi bani pe o participare in aceasta competitie. In primavara, cand Steaua marsaluia spre titlul cu numarul 24, finantatorul Gigi Becali anunta ca va transfera cei mai buni tineri fotbalisti din Romania: „O sa-l rog pe Mircea Sandu sa ne dea un loc in Liga 2 pentru Steaua 2. Trebuie sa reinfiintez echipa de tineret ca asa impune UEFA tuturor campioanelor nationale”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
665 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger