AcasăRecomandariNici Comitetul Executiv al FRF nu l-a „validat” pe Burleanu!

Nici Comitetul Executiv al FRF nu l-a „validat” pe Burleanu!

Programat pentru ziua de joi, primul Comitet Executiv al FRF condus de Razvan Burleanu nu a mai avut loc, fiind considerat nestatutar! Motivul: membrilor nu le-au fost inmanate documentele necesare luarii deciziilor in subiectele de pe ordinea de zi cu minimum 72 de ore inaintea sedintei.

Razvan Burleanu, invalidat de C.Ex al FRF

Cum nu s-a ajuns la niciun consens dupa aproape patru ore de discutii, sedinta a fost amanata cu o saptamana, pana in data de 24 aprilie, pentru ca membrii Comitetului Executiv sa poata analiza subiectele de pe ordinea de zi. Conform unor surse din cadrul Federatiei, presedintele Razvan Burleanu a prezentat mai multe documente ce nu fusesera transmise membrilor C.Ex, inclusiv noua organigrama a FRF. La intrunirea de la Casa Fotbalului a fost prezentat si directorul executiv al CS Universitatea Craiova, Felix Grigore, venit pentru a sustine un punct de vedere al gruparii oltene privind validitatea unei eventuale promovari in Liga 1.
Pe de alta parte, presedintele Ligii Profesioniste, Gino Iorgulescu, a propus membrilor Comitetului Executiv ca Mircea Sandu sa devina invitat permanent in C.Ex! Propunerea facuta de Iorgulescu nu a fost supusa la vot intrucat nu era statutara. „Gino Iorgulescu a facut propunerea ca Mircea Sandu sa detina calitatea de invitat permanent in Comitetul Executiv. A zis ca ar trebui sa fie invitat permanent cel putin sase luni pentru ca poate da sfaturi bune. Propunerea nu a fost suspusa la vot pentru ca nu era statutara. Si Burleanu a zis ca ramane la latitudinea lui cand il va invita pe Sandu in Comitetul Executiv, tot el urmand sa decida si tema. Nu avea cum sa devina membru, pentru ca nu e statutar„, au declarat surse federale.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.013 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger