AcasăSPORTNici Adi Popa nu joaca in Supercupa

Nici Adi Popa nu joaca in Supercupa

Adi Popa este cel mai „vitezist” jucator din lotul campioanei

Stelistii au avut parte de doua cantonamente de cosmar in aceasta vara, atat din punct de vedere al rezultatelor, cat si al problemelor medicale.

Adi Popa este cel mai „vitezist” jucator din lotul campioanei

In ultimul joc de pregatire dinaintea Supercupei cu Astra Giurgiu, campionii Romaniei au remizat cu AEL Limassol, scor 1-1, singurul gol al „ros-albastrilor” fiind reusit de Lucian Sanmartean. „Va garantez ca Steaua va arata mult mai bine in meciul cu Astra si in preliminariile Ligii Campionilor. Eu sunt multumit si de cantonamentele verii, insa veti vedea ca vom arata mai bine in partidele oficiale. Tot noi vom castiga titlul si anul asta, veti vedea!”. Cam asa a sunat declaratia lui Constantin Galca la finalul intalnirii cu AEL, un antrenor exagerat de optimist dupa urmatoarele rezultate inregistrate de Steaua: 1-2 cu FC Chiasso, 2-5 cu Lugano, 2-4 cu Ludogoret, 4-1 cu Oldham si 1-1 cu AEL Limassol.
Principala ingrijorare a campionilor o reprezinta accidentarile. Dupa Florin Gardos, indisponibil pentru meciul cu Astra Giurgiu, s-a rupt si Adi Popa. Intrat pe teren in repriza secunda a jocului cu cipriotii, Popa a cazut pe mana dreapta, aceeasi la care s-a lovit grav si in primavara.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger