AcasăRecomandariNeymar putea avea soarta lui Nesu

Neymar putea avea soarta lui Nesu

Brazilia va juca maine, in semifinala cu Germania, fara vedeta Neymar, ajuns pe patul de spital dupa o interventie inconstienta a columbianului Zuniga, in „sfertul” de vineri seara.

Neymar a fost pus la pamant de lovitura incasata de la Zuniga

Atacantul Barcelonei va reveni pe teren in aproximativ 40 de zile, a anuntat medicul „Selecao”, Jose Luiz Runco. „Neymar reuseste sa mearga, sa paseasca, iar pe viitor nu va avea nicio problema sa joace fotbal. Totusi, acest tip de fractura necesita intre trei si sase saptamani pentru vindecare completa. In 40-45 de zile, el va fi apt sa revina la antrenamente”, a subliniat Runco. Neymar a fost scos pe targa in minutul 88 al meciului Brazilia – Columbia, castigat de nationala „auriverde” cu 2-1. El s-a accidentat la spate, la un duel cu Zuniga, si a ramas intins pe gazon, cu mainile la ochi, inainte de a fi scos pe targa. In urma unor investigatii, s-a constatat ca Neymar a suferit o fractura de vertebra. Medicii brazilieni l-au informat ca putea ramane paralizat pe viata daca lovitura incasata ar fi fost cu un centimetru mai jos.
Culmea ghinionului pentru Luis Felipe Scolari: selectionerul „carioca” a ramas si fara Willian, ales sa-l inlocuiasca pe Neymar, dupa ce jucatorul promovat in fotbalul European de Mircea Lucescu s-a accidentat tot la spate, la un duel cu Hernanes, in timpul antrenamentului de sambata.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger