AcasăSPORTNeymar: Nu e viol, e o capcana

Neymar: Nu e viol, e o capcana

Superstarul echipei de fotbal Paris Saint-Germain si al „Selecao” contraataca dupa plangerea de viol depusa de o tanara la Sao Paulo pentru presupuse fapte survenite la Paris. “E o capcana, nici vorba de viol”, spune Neymar.

„M-au acuzat de viol, dar este ceva foarte murdar, este trist, pentru ca cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt, stie ca nu as face niciodata asta”, a transmis jucatorul intr-o inregistrare video postata de jucatorul brazilian pe contul sau de Instragram. In acest raspuns video, „Ney” a prezentat, pentru a se disculpa, un lung schimb de mesaje pe care l-a avut cu tanara in cauza intre martie si mai pe messengerul retelei WhatsApp, inclusiv fotografii cu femeia dezbracata pe care le-a primit.
„Sunt momente intime, este adevarat, dar am fost nevoit sa le prezint pentru a dovedi ca nimic nu este adevarat din ce sustine”, a adaugat jucatorul. Reclamanta, a carei identitate nu a fost facuta publica deocamdata, l-a acuzat pe decarul „Selecao” ca a fost „agresiv” si ca a folosit „forta pentru a intretine o relatie sexuala” fara consimtamantul sau. Politia Civila din Rio de Janeiro a anuntat ca va deschide o investigatie la adresa lui Neymar pentru divulgarea unor imagini intime cu femeia care l-a acuzat de viol. In Brazilia se considera delict publicarea, transmiterea, vanzarea, distribuirea sau divulgarea de imagini sau inregistrari video cu continut sexual fara consimtamantul victimei, pedeapsa fiind cuprinsa intre unul si cinci ani de inchisoare.

author avatar
Andrei Coman
150 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger