AcasăSPORTNeymar a suferut un şoc: hoţii au vrut să-i răpească logodnica și...

Neymar a suferut un şoc: hoţii au vrut să-i răpească logodnica și fiica nou-născută!

Clipe de groază pentru Neymar. Jucătorul brazilian a suferit un şoc în familie.

Mai mulți bărbați înarmați au pătruns, marți, în locuința iubitei brazilianului din apropiere de Sao Paulo, încercând să-i răpească lui Ney fiica nou-născută și pe partenera acestuia, Bruna Biancardi.

Panică la casa socrilor

Jefuitorii plănuiau să le răpească pe două dintre cele mai prețioase persoane din viața lui Neymar: pe Mavie, micuța venită pe lume în octombrie, și pe partenera superstarului, Bruna Biancardi.

Din fericire, mama copilului lui Neymar și implicit fiica acestora, în vârstă de numai o lună, nu se aflau în locuință în acel moment.

Dar socrii lui Neymar erau acasă, iar hoţii i-au legat ca să le fure bunurile. Tatăl Brunei Biancardi a fost legat și obligat să se întindă cu fața în jos pe o saltea, în timp ce mama ei, de asemenea legată, a fost dusă la bucătărie și amenințată cu arma.

Vecinii au chemat Poliţia

Hoții au furat bijuterii, genți, ceasuri și tot ce le-a căzut în mâini.

Vecinii au simțit că ceva e în neregulă și au chemat de urgență poliția. În cel mai scurt timp posibil, forțele de ordine au înconjurat proprietatea lui Neymar și au reușit să-l captureze pe unul dintre răufăcători.

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună de aproape doi ani. Aceștia s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului din cauza infidelităților sportivului, care a fost surprins dând mesaje altor femei chiar și după anunțul sarcinii.

author avatar
Andrei Ștefan
299 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger