AcasăSPORTNeymar a suferut un şoc: hoţii au vrut să-i răpească logodnica și...

Neymar a suferut un şoc: hoţii au vrut să-i răpească logodnica și fiica nou-născută!

Clipe de groază pentru Neymar. Jucătorul brazilian a suferit un şoc în familie.

Mai mulți bărbați înarmați au pătruns, marți, în locuința iubitei brazilianului din apropiere de Sao Paulo, încercând să-i răpească lui Ney fiica nou-născută și pe partenera acestuia, Bruna Biancardi.

Panică la casa socrilor

Jefuitorii plănuiau să le răpească pe două dintre cele mai prețioase persoane din viața lui Neymar: pe Mavie, micuța venită pe lume în octombrie, și pe partenera superstarului, Bruna Biancardi.

Din fericire, mama copilului lui Neymar și implicit fiica acestora, în vârstă de numai o lună, nu se aflau în locuință în acel moment.

Dar socrii lui Neymar erau acasă, iar hoţii i-au legat ca să le fure bunurile. Tatăl Brunei Biancardi a fost legat și obligat să se întindă cu fața în jos pe o saltea, în timp ce mama ei, de asemenea legată, a fost dusă la bucătărie și amenințată cu arma.

Vecinii au chemat Poliţia

Hoții au furat bijuterii, genți, ceasuri și tot ce le-a căzut în mâini.

Vecinii au simțit că ceva e în neregulă și au chemat de urgență poliția. În cel mai scurt timp posibil, forțele de ordine au înconjurat proprietatea lui Neymar și au reușit să-l captureze pe unul dintre răufăcători.

Neymar și Bruna Biancardi sunt împreună de aproape doi ani. Aceștia s-au despărțit și împăcat de-a lungul timpului din cauza infidelităților sportivului, care a fost surprins dând mesaje altor femei chiar și după anunțul sarcinii.

236 afisari

Nu rata să citești

Ultimele știri

Peste 120 de blocuri din Capitală, fără apă caldă și căldură din cauza unei avarii. Anunțul Termoenergetica

O veste cum nu se poate mai proastă, la început de săptămână, pentru locuitorii a peste 120 de blocuri din Capitală. Deși afară e...

Chiar şi ministrul Agriculturii recunoaşte că România e groapă de gunoi: „Intră lactate care n-au văzut laptele”. Inutil, tot nu face nimic

Afirmaţie şocantă de la ministrul Agriculturii, Florin Barbu. A spus că, în România, intră produse din lapte care nu sunt produse, de fapt, din...