AcasăSPORTNeymar a sarit sa bata un antrenor la Copa America – VIDEO

Neymar a sarit sa bata un antrenor la Copa America – VIDEO

Cotat de FC Santos la aproape 50 de milioane de euro, atacantul brazilian Neymar si-a dat din nou in stamba la Copa America.

Nationala de fotbal a Braziliei, campioana en-titre, a debutat cu un rezultat modest la editia din acest an, 0-0 cu Venezuela. Robinho si compania au avut o evolutie slaba in fata unui adversar care si-a vandut scump pielea.

Majoritatea sperantelor braziliene se legau de noul copil-minune, Neymar, dar starul lui Santos a fost mai ocupat sa sara la bataie. Fotbalistul curtat cu insistenta de Chelsea si alte echipe de top din Europa l-a luat in colimator pe Cesar Farias, selectionerul echipei din Venezuela, si a fost aproape sa-i aplice acestuia o corectie corporala. Neymar a fost oprit cu greu de coechipierii sai si antrenorul Braziliei, Mano Menezes.

Incidentul, petrecut la pauza meciului, pe tunelul care ducea catre vestiare, a pornit de la o reactie a lui Farias. Acesta i-a reprosat lui Neymar ca, la o faza din prima repriza, a incercat sa deschida scorul desi stia ca un jucator din echipa adversa este la pamant si are nevoie de ingrijiri medicale. Farias a precizat ca o echipa precum cea a Braziliei nu trebuia sa aiba nevoie de un gol marcat in asemenea conditii pentru a-si asigura victoria.

Acesta este al doilea incident de acest gen in care este implicat Neymar in ultmele saptamani. Pe 22 iunie, atacantul lui Santos a fost implicat intr-o bataie care a avut loc dupa meciul disputat de formatia braziliana impotriva lui Penarol Montevideo, in mansa a doua a finalei Copei Libertadores.

[youtube]Lt-82g0vWw4[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger