AcasăSPORTNews alert! Fotbalist din Liga 1 infectat cu noul coronavirus!

News alert! Fotbalist din Liga 1 infectat cu noul coronavirus!

Doliu în fotbalul românesc

E alertă la o echipă din Liga 1, ca urmare a testării pentru noul coronavirus.

S-a aflat că un fotbalist de la FC Botoșani, respectiv unul dintre cei doi jucători argentinieni de la echipă, nimeni altul decât purtătorul banderolei de căpitan, ar fi primit rezultat pozitiv la testul pentru COVID-19.

Potrivit Monitorul de Botoșani, sportivul a fost în izolare, din 18 iunie. Adică de când au ajuns în țară, după începutul pandemiei COVID-19. Iar testul la care a fost supus înainte de încheierea acestei perioade de carantină a fost pozitiv.

“Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică”, a precizat medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani, conform sursei citate.

Din informațiile gsp.ro, însă, căpitanul Jonathan Rodriguez, mijlocașul în vârstă de 30 de ani al echipei antrenate de Marius Croitoru, ar fi doar suspect de coronavirus. Conform sursei publicației de sport, testul lui Rodriguez ar fi avut un rezultat neconcludent, nu pozitiv.

Rămâne de văzut în ce măsură se vor oferi informații publice în cazul de față, din direcția clubului de fotbal.

Ce se știe este faptul că despre situația de la FC Botoșani s-a aflat la doar o zi după ce au ajuns informații la urechile opiniei publice cu privire la confirmări de coronavirus în rândul a doi jucători ai unei echipe românești din liga secundă. DETALII AICI.

99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger