AcasăSPORT"New Holland" calca totul in picioare

„New Holland” calca totul in picioare

Lens este noua vedeta din atacul Olandei

Desi Olanda a fost ciuca batailor la Euro 2012, noul selectioner Louis van Gaal pare sa fi descoperit formula magica pentru ca batavii sa se califice lejer la Mondialul din 2014.

Lens este noua vedeta din atacul Olandei

Dupa 2-0 acasa, cu Turcia, Olanda a rapus, marti seara, inca o rivala. La Budapesta, batavii i-au calcat in picioare pe unguri, oaspetii impunandu-se cu 4-1.

Van Gaal este unul dintre cei mai galonati antrenori din lume

Secretul din spatele succesului „new Olanda” este crearea unei echipe in care se imbina perfect experienta unor Sneijder sau Van Persie cu prospetimea adusa de Lens (24 de ani, doua goluri cu Ungaria), Narsingh (21 de ani, gol cu Turcia si pasa de gol cu Ungaria) sau Indi (20 de ani, gol cu Ungaria).

Multumit de modul in care decurge proiectul sau, Van Gaal sustine ca va da credit, in continuare, tinerilor, mai ales ca pentru olandezi urrmeaza meciul de acasa cu Andorra. Tot marti, dar la Istanbul, Turcia a bifat primele trei puncte din preliminarii, invingand Estonia cu 3-0. Balticii au jucat in inferioritate numerica inca din minutul 19 (eliminare Jaager). Golurile turcilor au fost marcate de Emre  44, Umut 60 si Selciuk 75.

author avatar
Cristi Ionita
442 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger