AcasăSPORT"New Dinamo" devine "Dinamo low-cost"

„New Dinamo” devine „Dinamo low-cost”

Dorinel Munteanu si Ionut Negoita, canta pe aceeasi voce

Ionut Negoita anunta ca noul antrenor al echipei, Dorinel Munteanu, a descoperit punctele slabe si a cerut deja intariri. Acestea vor fi facute in pauza de iarna, dar fara bani.

Dorinel Munteanu si Ionut Negoita, canta pe aceeasi voce

Desi la semnarea contractului, oficialii dinamovisti au sustinut ca Dorinel Munteanu nu a cerut perfectarea unor transferuri, la doua zile dupa primul meci (remiza, 1-1 cu Viitorul Constanta), clubul anunta ca au nevoie de jucatori noi. „Vom lua 2-3 in pauza de iarna, pentru a acoperi niste zone care trebuie imbunatatite. Dinamo are resurse, exista posibilitatea sa facem rost si de bani. Oricum se gasesc si jucatori pentru care nu trebuie sa platesti sume foarte mari”, sustine Ionut Negoita.

Practic, se anunta o campanie low-cost in Stefan cel Mare, asta in ciuda faptului ca actionarul Negoita se lauda cu o avere impresionanta. Posturile pe care Dinamo vrea sa le acopere sunt benzile laterale, acolo unde Pulhac si Luchin nu au dat satisfactia necesara, desi cel din urma este unul din preferatii lui Victor Piturca la echipa nationala. Alta compartiment in criza este cel al mijlocasilor centrali, unde Catalin Munteanu nu mai face fata, iar Boubacar sau Issa Ba nu au dat randament.

author avatar
Sebastian Stan
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger