AcasăRecomandariNesu va merge in 6 luni!

Nesu va merge in 6 luni!

Revenit in circuitul fotbalistic la trei ani de la gravul accident care l-a adus intr-un scaun cu rotile, fostul international Mihai Nesu trage speranta ca in viitorul nu foarte indepartat va putea merge din nou.

Mihai Nesu asteapta increzator clipa cand va putea merge din nou

Sa simta inca o data atingerea pamantului este poate singura dorinta in clipa de fata pentru Nesu. Iar cel care se ocupa de recuperarea sa i-a promis ca i-o va implini. Cand nu analizeaza jocul si adversarii Universitatii Cluj, club care l-a angajat recent, „Bichonul” face zilnic zeci de exercitii. „Trebuie sa ma misc. Trebuie sa ma misc, sa ma plimb pe afara. Tot timpul trebuie sa ma plimb, daca nu ma misc, ma iau durerile”, s-a destainuit Nesu pentru lpf.ro. Alaturi de el, doi kinetoterapeuti incearca sa-l repuna pe picioare. Si sunt convins ca asta se va intampla, nu mai departe chiar de primavara viitoare. „Mihai nu se plange, asa cum e moda in Romania. Noi suntem langa el, desi, va spun drept, cei mai buni specialisti in kinetoterapie au plecat din tara. Afara sunt mai respectati, mai bine platiti”, afirma unul dintre „maseuri”, completat imediat de Nesu: „Uneori, in viata, e de ajuns sa intelegi. Eu am inteles cand am crezut. Acum cred. In Dumnezeu, in Destin, in rolul tau pe pamant… Atunci si in toate zilele si noptile astea am inteles mai degraba cine nu sunt decat cine sunt. Eu, Mihai Nesu, credeam ca sunt indestructibil. In-des-truc-ti-bil! Pana sa… pana sa ma accidentez, asta credeam. Acum stiu altceva”. Ultimul cuvant il are tot doctorul Rachiteanu, care este declara sigur pe el: „Eu in sase luni il fac sa se miste pe Mihai, baiatul asta va merge si el stie ca-i asa! S-a intamplat ce s-a intamplat pentru ca Mihai Nesu va demonstra ca lupta asta poate fi castigata. Intr-o zi, curand, va merge”.

„In Olanda, te ajuta statul. La noi, Biserica”

Pentru Mihai Nesu, zvonurile legate de retragerea sa la manastire nu reprezinta altceva decat simple povesti lansate pe piata doar pentru „senzationalul” din ele. In realitate, fostul fundas al Stelei afirma ca „nu e asa. Aici, la romani, daca te duci duminica la biserica, gata, ai luat drumu’ manastirii, ai fugit de lume! Uite, in Olanda, statul de ajuta. La noi, aici, poate Biserica te ajuta. Un parinte, un preot are mai multe sfaturi sa imi dea decat orice doctor. Merg la slujbe, de sarbatori, asta, da!”.

Bucuros sa ajute Universitatea Cluj

Angajat la Universitatea Cluj ca analist al adversarilor pe care urmeaza sa-i intalneasca echipa lui George Ogararu, Mihai Nesu se declara incantat de noul loc de munca: „Sper sa fie bine. Ii ajut cum pot, le-am facut o analiza a jocului CFR-ului cu Astra. Poate i-a fost de folos lui George. E bine la Cluj, imi place, nu stiu ei daca sunt… adica daca eu chiar le sunt de ajutor”. Si, totusi, exista si un neajuns: „Necazul e ca, de la Oradea la Cluj, ma scutura masina prin gropile astea de ma usuca…”.

 

author avatar
National
1.631 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger