AcasăSPORTNesu: In sfarsit, un progres real. Sunt atat de fericit! VIDEO

Nesu: In sfarsit, un progres real. Sunt atat de fericit! VIDEO

(foto: youtube)

Fotbalistul Mihai Nesu da semne ca isi revine in urma cumplitului accident suferit in luna mai 2011, acesta anuntand ca tratamentul pe care il urmeaza in SUA isi face efectul.

(foto: youtube)

Mihai Nesu, tintuit in scaun cu rotile in urma unui accident in timpul unui antrenament, a anuntat ca se simte mult mai bine in urma tratamentului pe care il urmeaza in SUA.

Acesta a postat pe contul sau oficial de pe un site de socializare ca este foarte fericit doarece, in sfarsit, simte ca are loc un progres real.

„In sfarsit, un progres real. Singur, fara ajutor. Sunt atat de fericit!”, a scris Mihai Nesu pe Twitter.

Fotbalistul a postat si un filmulet in care le arata tuturor performanta sa remarcabila, dat fiind faptul ca, in urma accidentului, nu putea sa isi simta ori misca trupul de la gat in jos.

Mihai Nesu s-a accidentat grav, in mai 2011, in urma unui antrenament al echipei FC Utrech. Atunci, in urma unei ciocniri cu portarul, a cazut rau, rupandu-si gatul. Acesta a fost operat de mai multe ori si, in urma tratamentelor de recuperare, a reusit sa isi miste doar bratul drept, cu ajutorul caruia controleaza scaunul cu rotile in care este asezat.

[youtube]qrjaiV_QHTw[/youtube]

author avatar
Ionut Zgimbau
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger