AcasăSPORTNervoasa, dar cu un joc consistent

Nervoasa, dar cu un joc consistent

Halep este nervoasa chiar si in meciurile „amicale”

Prezenta de doua zile in Roma, romanca Simona Halep le-a aratat italienilor ca ultimele rezultate inregistrate la Stuttgart si Madrid au marcat-o mai mult decat lasa sa se vada.

Halep este nervoasa chiar si in meciurile „amicale”

Sambata, la un sparring cu Daniela Hantuchova, a doua jucatoare a lumii s-a dovedit a fi extrem de nervoasa, desi vorbim despre simple lovituri pentru imbunatatirea stilului. Chiar daca a aratat consistenta in joc, Halep nu s-a putut abtine in a lovi cu racheta de zgura dupa cateva mingi ratate, semn ca esecurile de la Stuttgart si Madrid au lasat cicatrici.
Pe de alta parte, daca privim partea de tablou ce i-a fost rezervata de organizatori, putem trage concluzia ca Simona Halep are toate motivele sa fie ingrijorata. In turul 2 (faza in care va debuta – ca favorita 2 este scutita de participarea in turul 1), o va intalni pe invingatoarea din meciul Alison Riske (n-a mai jucat niciodata impotriva americancei) si Varvara Lepcenko (doua meciuri cu ea, ambele de trei seturi!). Apoi, patru nume se lupta pentru un loc in turul 3: Venus Williams (7 titluri de Grand Slam castigate!), Elina Svitolina (rezultate spectaculoase in ultimul an), Flavia Pennetta (castigatoare anul trecut la Indian Wells, semifinalista la US Open) si Garbine Muguruza (doua meciuri cu Halep, doua victorii!). Iar din sferturile de finala, lucrurile se complica si mai mult, cu posibile adversare ca Ekaterina Makarova, Lucie Safarova sau Svetlana Kuznetsova.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
328 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger